Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi a neve ennek a retro...

Mi a neve ennek a retro gumicukornak?

Figyelt kérdés
Gyerekkoromban a nagypapám sokszor hozott nekem a kocsmából sárga dobozba csomagolt gumicukrot. A doboz nyitható/csukható volt. Zöld és piros apró gunocukrok voltak benne. Tudja esetleg valaki a nevét? Nagyon régóta keresem, mert sajnos a papám meghalt már 12 éve és tőle nem tudom megkérdezni, amikor pedig még élt nem foglalkoztatott az édesség neve.
2020. jún. 14. 01:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Talán megleled.

2020. jún. 14. 01:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Haribo Goldbären?
2020. jún. 14. 03:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Piros dobozra emlékszem, nem sárgára, már ha ugyanarra gondolunk (szerintem igen, mert ez az egyetlen dobozos kiszerelésű gumicukor, amit fel tudok idézni). Keményebb gumicukor volt, nem Haribo-szerű; különböző formákban, amikből csak a csiga maradt meg a fejemben. Nagyon eszembe akar jutni a neve, érzem, ahogy türemkedik kifelé az agyamból, de egyelőre nem sikerül rájönnöm. A Lidlben retro heteken időnként kapható.
2020. jún. 14. 18:59
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Az előző vagyok, erre gondoltam: [link]
2020. jún. 14. 20:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos egyik sem. Googleban már minden lehetséges módon kerestem. Piros és zöld színű volt csak benne, mindkettő egyforma alakú volt, talán mint egy kis citrom olyan alakuk volt.
2020. jún. 29. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!