Kapszulás kávéfőző vásárlásban segítség?
Valamelyikőtöknek van ezek közül a gépek közül valamelyik? Meg vagytok elégedve? Nem tudom melyiket válasszam.
Én inkább ezt ajánlom.
Amiket belinkeltél, azoknak a víztartályát nagyon nehéz eltörölni, mert nem fér bele a kezed.
Bocs, elküldtem....
Szóval annak, aki nem szereti az erős, igazi kávé ízt és nem iszik naponta 2-3 adagot meg.
A nespressot próbáltam, nagyon nagyon finom az is, ott ugye a gép drágább, bár valamelyik nap a nespresso honlapon láttam több akciósat. Az tetszik, hogy darabonként össze tudod válogatni a kapszulákat,bár talán van újratölthető is (ez nem biztos), illetve sok gyártó csinál nespresso kompatibilis kapszulát.
Nekem Tchibo kapszulásom van, ajándékba kaptam. Én szeretem, itthon általában csak hétvégén kávézóm. A Tchibo kapszulák erősek, vannak különlegesebb ízek, nekem a kedvencem a karamellás. 1190/10 db kapszula, szóval összességében ez is drága,viszont vissza lehet vinni a kapszulákat és újrahasznosítják.
De azért ezek a Dolce Gusto gépek egész sok más kapszulával is kompatibilisek, nem? Egy ismerős azt mondta, jó bele a Lidl, Aldi saját márkásai is.
Nagy kávézósok vagyunk, és bevallom, ez egy 3. alternatíva lesz kávéfőzésre, mert a férjem lusta magának máshogy kávét készíteni, ez talán még neki is menni fog. Ő itthon napi egy kávét iszik, és jó lenne, ha magának el tudná készíteni. Persze biztos fogom én is használni néha, de nekem jó a kis Krups eszpresszó főző is.
Egyébként azért is néztem ezt a két gépet, mert magától adagolja a vizet, és nem szeretnék túl sokat költeni rá, így ez a 20-25 ezer még belefér.
"De azért ezek a Dolce Gusto gépek egész sok más kapszulával is kompatibilisek, nem? "
Félreérted a dolgot. A D.G. gépek csak D.G. kompatibilis kapszulákkal működnek, mint ahogy a Nespresso gépek meg csak Nespresso kompatibilissel. De sok cég gyárt ilyen kapszulákat, az általad említettek is. ( A páromnak pld. a Lidl kapszulája vált be.) De oda kel figyelni, mert ha a másik szabvánnyal kompatibilis kapszulát veszed, azt nem fogod tudni használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!