Melyikben van több koffein? A rendes agancsos kávéfőző/esetleg ez a filteres kávéfőző vagy ez az instant por 3in1?
MIndegyikben gyakorlatilag ugyanannyi koffein van.
A koffein nem befolyásolja a gyomorsavtermelést.
A gyomorsavra a kávéban lévö csersav hat, ne csinád erösre (több vízzel ugyanannyi kávéhoz) és frissen idd, ne hagyd állni. Vagy/és tegyél hozzá tejet
Nem a kávéfőzőtől függ a kávéd koffeintartalma... Amúgy tévhit, hogy az instant alacsonyabb koffeintartalmú lenne, csak a cukor meg tejpor szerintem sok benne. Én ilyet akkor iszok, ha kávéízre vágyom csak úgy.
A párnás amúgy "gyenge, vizes" kávé ízű nekem (ismerősöknek van, ott egy délután 3ilyen kávét le tudok tolni). Nekem kapszulás van, de az is erős kávét csinál (tchibo), a dolce gustonak van "kamukávéja", ízre finom, de nem túl magas minőség. Van kotyogós kávéfőzőm is, kávédarálóm is, a kotyogósban tudod szabályozni a dolgokat, mennyi kávé, mennyi víz... Tehát tudsz "gyengébb" kávét csinálni.
Szóval szerinted a kávéba a koffeint a kávéfőző teszi?
Érdekes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!