Hogyan tudnék hízni?
Minden nap rendes kaja mellett egyél meg mondjuk 6 jó nagy evőkanál mogyoróvajat. Nem kell tőle félni, jó kalóriadús, de egészséges (amiben nincs cukor meg minden sz.r). Ettől egy idő után szerintem gyarapodni fog a súlyod.
Turmixszokkal is próbálkozhatsz, pl:
1 banán
300 ml tej
30 g fehérjepor (nyilván nem muszáj)
3 ek. mogyoróvaj
1 ek. natúr kakaópor
Finom, van benne elég kalória és mind a három makró tápanyagot tartalmazza. :)
Rendszeresen eszel és nem hagyod ki soha a reggelit? Biztosan viszel be annyi kalóriát, ami a hízáshoz és nem csak a súlyod fenntartásához elég? Néhány napig érdemes lenne számolgatni. Én is meg voltam róla győződve, hogy eszek rendesen, de amikor kiszámolgattam, rá kellett jönnöm, hogy még a súlyom fenntartásához is kevés az, amit megeszek.
Amúgy nekem csak a terhesség és a szülés oldotta meg a problémát. Terhesség alatt 18 kg-ot híztam és még úgy se voltam kövér, mert vékonyabb voltam, mint te. Szüléssel rögtön lement majdnem 10 kg. Akkor voltam tökéletes súlyban, 168 cm-hez olyan 56 kg a 168 cm-hez. Sajnos egy év alatt lementem 49 kg-ra, mert baba mellett nem volt időm rendesen enni, de aztán visszajött néhány kg, végre 53 kg vagyok tartósan.
Menj le kondizni és kezdj el súllyal guggolni illettve nyakból nyomni rúddal illettve kézisúlyzókkal
Melegits be előtte taposógépen vagy biciklin 5 percet és csinálj karkörzéseket úgy 15-öt a gyakorlatok előtt
Először csak a rúddal csináld a nyakból nyomást és a guggolást majd következő alkalomkor már rakhatsz rá súlyt is de majd érzed mennyit birsz
Olvastam az előző tanácsokat amiktől majd agyvérzést kaptam
Én nem ennék mogyoróvajat kakaóporral hacsaknem akarsz gyomorrontást kapni egyrészt.
Másrészt a mogyoróvajban pálmaolaj van ami rákkeltő és ha raksz rá egy kis kakaót is akkor meg előbb utóbb sebhorreás dermatitiszt fogsz kapni
Ami azt jelenti, hogy gyönyörű vörös égető viszkető kelések lesznek rajtad meg elkezd az arcod megállithatatlanul hámlani és több csokit vagy kakaót többet nem ehetsz és nem ihatsz mert csak rontassz majd a helyzeten
A sima cukor evését sem ajánlom hacsak nem akarsz cukorbeteg lenni
Szóval menj le a terembe nyakból nyomni meg guggolni attól majd pár kiló felugrik rád
És egyél rendesen reggelit ebédet vacsorát mindennap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!