Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék hízni?

Hogyan tudnék hízni?

Figyelt kérdés
19N,165 cm és 48 kg vagyok(47-49 között ingadozik),már 5 éve lassan,rendesen eszek de még se tudok hízni. Valaki valami tippet esetleg miből kéne többet bevigyek a szervezetembe?

2020. jún. 12. 23:23
 1/9 A kérdező kommentje:
Még annyit hozzá tennék,hogy nem eszek,iszok mű dolgokat(üdítő, chips.stb) ezis befolyásolhatja?
2020. jún. 12. 23:26
 2/9 anonim válasza:
28%
Miért akarsz hízni? Sportolsz? Talán ledolgozod amit megeszel!?
2020. jún. 12. 23:44
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Próbálkozz B vitamin komplex készítménnyel, meghozza az étvágyat. Mű dolgokat ne is egyél/igyál, inkább kicsit nagyobb adagokat.
2020. jún. 13. 00:22
 4/9 A kérdező kommentje:
Étvágyam az van és napi többször eszek a 3 fő étkezésen kívül is. Mások azt mondják,hogy tul gyors az anyagcserém és az is okozhatja.
2020. jún. 13. 00:34
 5/9 Tabbouleh ***** válasza:
100%

Minden nap rendes kaja mellett egyél meg mondjuk 6 jó nagy evőkanál mogyoróvajat. Nem kell tőle félni, jó kalóriadús, de egészséges (amiben nincs cukor meg minden sz.r). Ettől egy idő után szerintem gyarapodni fog a súlyod.

Turmixszokkal is próbálkozhatsz, pl:

1 banán

300 ml tej

30 g fehérjepor (nyilván nem muszáj)

3 ek. mogyoróvaj

1 ek. natúr kakaópor

Finom, van benne elég kalória és mind a három makró tápanyagot tartalmazza. :)

2020. jún. 13. 00:56
 6/9 anonim ***** válasza:

Rendszeresen eszel és nem hagyod ki soha a reggelit? Biztosan viszel be annyi kalóriát, ami a hízáshoz és nem csak a súlyod fenntartásához elég? Néhány napig érdemes lenne számolgatni. Én is meg voltam róla győződve, hogy eszek rendesen, de amikor kiszámolgattam, rá kellett jönnöm, hogy még a súlyom fenntartásához is kevés az, amit megeszek.

Amúgy nekem csak a terhesség és a szülés oldotta meg a problémát. Terhesség alatt 18 kg-ot híztam és még úgy se voltam kövér, mert vékonyabb voltam, mint te. Szüléssel rögtön lement majdnem 10 kg. Akkor voltam tökéletes súlyban, 168 cm-hez olyan 56 kg a 168 cm-hez. Sajnos egy év alatt lementem 49 kg-ra, mert baba mellett nem volt időm rendesen enni, de aztán visszajött néhány kg, végre 53 kg vagyok tartósan.

2020. jún. 13. 01:08
 7/9 anonim válasza:
100%
Nehezen hízok én is. De a multivitamin szedéstől híztam kicsit. Drogériákban lehet kapni.
2020. jún. 13. 01:28
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Egyed a cukrot kanállal ha el akarsz hizni, tuti bejön de idejébe hagyd abba ne hizz el! Utána nagyon nehéz lesz le fogyni kivánni fogod az édeset. Egyél több nehéz ételt zsiros olajos dolgokat de ne vidd túlzásba mert szörnyű következményei lehetnek! Ésszel kell lehet kicsi a gyomrod és kevés étel is elég hogy feszüljön és teltnek érezd magad. Ezért lehet ugy érzed eleget eszel.
2020. jún. 13. 01:45
 9/9 anonim ***** válasza:
0%

Menj le kondizni és kezdj el súllyal guggolni illettve nyakból nyomni rúddal illettve kézisúlyzókkal

Melegits be előtte taposógépen vagy biciklin 5 percet és csinálj karkörzéseket úgy 15-öt a gyakorlatok előtt

Először csak a rúddal csináld a nyakból nyomást és a guggolást majd következő alkalomkor már rakhatsz rá súlyt is de majd érzed mennyit birsz

Olvastam az előző tanácsokat amiktől majd agyvérzést kaptam

Én nem ennék mogyoróvajat kakaóporral hacsaknem akarsz gyomorrontást kapni egyrészt.

Másrészt a mogyoróvajban pálmaolaj van ami rákkeltő és ha raksz rá egy kis kakaót is akkor meg előbb utóbb sebhorreás dermatitiszt fogsz kapni

Ami azt jelenti, hogy gyönyörű vörös égető viszkető kelések lesznek rajtad meg elkezd az arcod megállithatatlanul hámlani és több csokit vagy kakaót többet nem ehetsz és nem ihatsz mert csak rontassz majd a helyzeten

A sima cukor evését sem ajánlom hacsak nem akarsz cukorbeteg lenni

Szóval menj le a terembe nyakból nyomni meg guggolni attól majd pár kiló felugrik rád

És egyél rendesen reggelit ebédet vacsorát mindennap

2020. jún. 13. 04:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!