Rizskása vacsorára?
Mondjuk én inkább reggelire enném.
Hú, holnap veszek is.
Én imádom ,bár nekem az a bónusz benne,hogy gluténmentes mivel olyan kásákat nem ehetek,és szinte mind gluténos ezen kivül.
Most nincs előttem,és lusta vagy rákeresni,de ha jól emlékszem 250-300 kalória között van egy csomag, te tudod,belefér e a napodba,ha fogyni akarsz.
Én nem ennék (és nem is eszem) semmi olyasmit, ami ilyen egyszerű és sokkal finomabbra elkészíthető otthon.
És ráadásul SOKKAL KEVÉSBÉ HIZLAL.
De a te döntésed. Remélem, segítettem. :)
#7 Sokkal kevésbé hízlal? Minden lehet hízlaló.:) Mit kéne ennie egy fogyni vágyónak, fényt?
Mindent szabad enni, mértékkel. Feltételezem te sem egész nap salátán élsz meg egyéb baromságon.
A kérdésre válaszolva, a kásákat ajánlatosabb a délelőtti órákban fogyasztani. Vacsorára sem drasztikus, nem attól leszel elhízva. De ajánlatosabb utolsó étkezésnek fehérjedús és ch szegény ételt összedobni. Az egész napos kalóriabevitel számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!