Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Edzés előtt, után milyen...

Edzés előtt, után milyen fehérjéket szoktatok inni? Ki szoktatok vele váltani egy vacsit is?

Figyelt kérdés

2020. jún. 1. 21:08
 1/7 anonim ***** válasza:
60%

Én ANS Protein Whey Pro-t ittam valamikor edzés után de már nem gyártják valamiért, pedig az egyik legjobb izű fehérje volt

A protein turmix nem vált ki egy vacsorát, egyél valamit este

2020. jún. 1. 22:12
 2/7 anonim ***** válasza:
31%
Scitec wheyprotein, kokuszos csoki. En tripla adagot iszok mert edzes utan nem rudok kajalni semmit vagy 2-3 oran keresztul.
2020. jún. 1. 22:12
 3/7 anonim ***** válasza:
33%

felesleges tripla adagot inni a fehérjéből, elég annyi mérőkanál tejbe vagy vizbe amennyi rajta van a dobozán

Nem leszel izmosabb attól ha háromszoros adagokat iszol, egy adag protein por bőven fedezi azt amire az izomnak szüksége van

2020. jún. 1. 22:15
 4/7 anonim ***** válasza:
28%
Epp azert iszok triplat mert az edzes utani nem letezo kajamat kell potolni. Mit nem ertesz ezen?
2020. jún. 1. 22:28
 5/7 anonim ***** válasza:
34%

ezzel nem pótolod a kaját hanem egy idő után beteg leszel

Egy adagban az egy napi bevitel van mindenből, te meg 2X-esen túladagolod

Nem lesz jó vége

2020. jún. 1. 22:49
 6/7 anonim ***** válasza:
64%
Én sima nem ízesített laktózmentes tejsavóport csak edzés után. Előtte általában ebédelek egy másfél órával és ennyi. Néha iszom reggel még egy adagot de azt úgy, hogy bekeverem valamilyen smoothieba
2020. jún. 1. 23:05
 7/7 anonim válasza:
64%
Iso whey zero-t szoktam inni, mogyorósat. És amúgy normális étkezés mellett,a normális étkezést semmilyen étrend kiegészítő nem váltja ki.
2020. jún. 1. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!