Edzés előtt, után milyen fehérjéket szoktatok inni? Ki szoktatok vele váltani egy vacsit is?
Figyelt kérdés
2020. jún. 1. 21:08
1/7 anonim válasza:
Én ANS Protein Whey Pro-t ittam valamikor edzés után de már nem gyártják valamiért, pedig az egyik legjobb izű fehérje volt
A protein turmix nem vált ki egy vacsorát, egyél valamit este
2/7 anonim válasza:
Scitec wheyprotein, kokuszos csoki. En tripla adagot iszok mert edzes utan nem rudok kajalni semmit vagy 2-3 oran keresztul.
3/7 anonim válasza:
felesleges tripla adagot inni a fehérjéből, elég annyi mérőkanál tejbe vagy vizbe amennyi rajta van a dobozán
Nem leszel izmosabb attól ha háromszoros adagokat iszol, egy adag protein por bőven fedezi azt amire az izomnak szüksége van
4/7 anonim válasza:
Epp azert iszok triplat mert az edzes utani nem letezo kajamat kell potolni. Mit nem ertesz ezen?
5/7 anonim válasza:
ezzel nem pótolod a kaját hanem egy idő után beteg leszel
Egy adagban az egy napi bevitel van mindenből, te meg 2X-esen túladagolod
Nem lesz jó vége
6/7 anonim válasza:
Én sima nem ízesített laktózmentes tejsavóport csak edzés után. Előtte általában ebédelek egy másfél órával és ennyi. Néha iszom reggel még egy adagot de azt úgy, hogy bekeverem valamilyen smoothieba
7/7 anonim válasza:
Iso whey zero-t szoktam inni, mogyorósat. És amúgy normális étkezés mellett,a normális étkezést semmilyen étrend kiegészítő nem váltja ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!