Hogyan lehet a leggyorsabban sokat inni egyben? (Full komoly)
Szóval. Tényleg komolyan vegyétek. Amikor iszok vizet, mellé milyen arányban kell venni a levegőt? Mármint én a praktukusság kedvéért így szoktam:
-2 korty víz be
-kilégzés
-2 korty víz be
-belégzés
És addig szoktam folytatni amíg csak tudom, hogy minél ritkábban kelljen igyak. (És igen tudom hogy nem vagyok normális és beteges kösz ne szólj be.)
Szóval. A csapból milyen arányban lehetne még jobban inni, hogy még kevesebb időt pazaroljak el?
És utána mire használod fel azt a teménytelen mennyiségű időt, amit azzal spóroltál meg, hogy nem ittál...?
Kis Herceg megvan? Mire használnád az időt, ami így felszabadul? Hát, azt hiszem, keresnék egy kutat...
#3 Köszönöm a tanácsot. De van vele egy kis probléma. Ha túl sok levegőt veszek be és próbálok meginni 10-12 korty vizet, akkor a tüdőmben lévő túlnyomás miatt már a 6-diknál ki akar szokni a levegő. Ilyenkor telibe kiengedem a vizes számból. Minden vizes lett. Szóval erre tudsz megoldást?
#4 south park: "Kérem súlyos értelmi fogyatékosok kíméljenek!"
#5 az a teménydek mennyiségű időt arra használnám, hogy tovább készítsem a weblapomat. Speciel nem vagyok olyan helyzetben, hogy unatkoznék. (Mint egyesek) Nekem van két kicsi öcsém és valakinek 11-12 órában vigyázni is kell. Így a húgommal (aki már nem kicsi) felezzük az időt. Így tudok időt fordítani a munkámra. Ez után pedig (délelőtt vagyok "óvóbácsi" ott nyilván nem kell így igyak) viszont délután nem igazán mozdulhatok ki a székemből. Mármint ha valami tényleg fontos akkor elhagyom a helyem. Ezután 7-8 körül vacsora és után 9-ig rendbe teszem a testem(lelkem). Utána 11-es alvás és újra reggel 6 kor öcséim. Szóval lehet hogy te a karantén idejére elment a munkád/nincs testvéred/gyereket/valakid akivel foglalkozni kelljen, DE nekem kb. meg 3 szorozódott a munka menete.
({[<És hogy ezt miért is írtam le? Fogalmam sincs.😅>]})
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!