Szoktatok jattolni a futárnak, ha van szállítási díj?
Figyelt kérdés
Burgerből rendelek online, és 500ft a szállítási díj, ti adnátok ezen felül borra valót?2020. máj. 16. 20:39
A kérdező szavazást indított:
Nem
Igen
65 szavazat
1/11 anonim válasza:
Potom áron akciósan szerzett érkező áru esetén is akkor is ha en adok el nyereseggel ....
3/11 anonim válasza:
Én minden esetben pár száz forintot. Mindig ezzel tisztelem meg a fáradtságát.(igen, tudom hogy ez a munkája)
Tekinthetjük úgy is hogy ez egy gesztus feléjük.
5/11 anonim válasza:
Igen.
Nincs köze a 2-nek egymáshoz. A szállítási díj a normál ár része, az a tulajdonosé, ő állapította meg (üzemanyag, amortizáció, stb stb) szóval ha van belőle némi plusz, az az tulajé, az étel árának a része, ugyanúgy el kell számolnia vele a futárnak, le kell adnia, semmi köze hozzá.
Egyedül a jatt a futáré.
7/11 anonim válasza:
Én mindig adok, mivel eléggé csóró vagyok és ezért átérzem mások nyomorúságát. Nem leszek gazdagabb 100-200 Ft-al, ezért nem vagyok fillérb.szó. Tudom, hogy a futárok nagyon gyengén vannak fizetve, mert bekalkulálják náluk a borravalót.
8/11 anonim válasza:
Nem, én is nagyon gyengèn vagyok fizetve..
9/11 anonim válasza:
Előző! Akkor mit pózerkodsz kaja rendeléssel, süssél magadnak!
Én tudom milyen egy rossz fizetés, hát nem igen férnek bele házhozszállítós rendelgetések!
10/11 anonim válasza:
Az adjon borravalót, aki akar. Ha kevesli a fizetését, ne tőlem várja a kiegèszítést. Menjen a főnöknek panaszkodni. Nagyon érdekes, hogy azt szidják, aki nem ad borravalót, de a “szegény” futárnak a főnökét sosem. Én is kiszolgáló részlegen dolgozom, de nem várom el, hogy az ügyfeleim megdobjanak apróval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!