Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit pakoljak oda neki egy hétre?

Mit pakoljak oda neki egy hétre?

Figyelt kérdés

A lányom idén megy egyetemre, kollégista lesz és neki szeretnék minden hétvégén készíteni egy "kis túlélő csomagot". Tudnátok olyan ételeket esetleg recepteket írni ami eláll kb.1 hétig a hűtőben? Ti mit szoktatok oda tenni a gyerekeiteknek?

Félreértés ne essék nem lusta főzni és tud is. Csak sajnos az a baj, h nem lesz rá ideje mert egyetem mellet végez még egy tanfolyamot is.

2010. júl. 29. 16:54
 1/4 anonim ***** válasza:
1 hétig? esetleg a fagyasztóban
2010. júl. 29. 16:59
 2/4 A kérdező kommentje:

igen egy hétig :S

én már teljesen tanácstalan vagyok nem tudom, h milyen étel álna el addig :S

2010. júl. 29. 17:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem nagyon van ilyen étel. Az lehet megoldás, hogy 2-3 napra pakolsz neki maradék 2 nap kb 10 perc alatt összedob vmit, egy saj tos-tejfölös, diós, lekváros, mákos tészta, üveges mártás, mindenféle zöldséges rántotta, zacskósleves csak a pillanat műve, még kikapcsolódásnak is jó!;)
2010. júl. 29. 17:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Milyen meszire küldöd, a száraz kaja praktikusabb lenne pl darálthús konzer magában is jó és főtt kaját is gyárhat belőle, májkrém, hal, bab, pari konzerv. Ezzekből gyorsan öszedobhat valamit pl egy paradicsomos spagetit.

Gyors rizst, tésztákat, lencsét, sárgaborsot, sütiket, zacsis levesek, lekvárt, mogyorókrémet, ha pedig a közelben van főz több féle kész kaját és fagyasztd le pl rizses húst, chilis babot.

2010. júl. 29. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!