Milyen különleges ízű palacsinta tölteléket szoktatok csinálni?
Figyelt kérdés
2020. máj. 14. 20:12
11/18 anonim válasza:
10: én ezt hívom rákóczi túrósos palacsintának. :-D
12/18 anonim válasza:
11: 10es vagyok, eper/meggy lekvárra rakom a túrót, rákóczis inkább barackos :D
13/18 anonim válasza:
Volt hogy Anyukám régen fél meggyeket kevert a tésztába és úgy sütötte.
Sós a palacsintatésztába majonézes töltelék. A tésztába lehet keverni reszelt répát.
Ezeket kipróbáltuk.
14/18 anonim válasza:
Csepelen a Csepel Művek 1-es kapunál volt (nem tudom, hogy létezik-e még) egy palacsintázó, ott mindenféle palacsintát készítettek, még gyrososat is.
15/18 anonim válasza:
Nekem a vaniliapuding és a meggydzsem a kedvencem, de a puding mellé még jó a kakaó, a nutella, bármilyen dzsem. :)
16/18 anonim válasza:
Repceméz ami jól megvan kristályosodva és addig megenni amíg bele nem olvad!! Rakott palacsintába pedig a cukormentes-gesztenyepüré kis mézzel!
17/18 anonim válasza:
Krémtúró(Bolti), citromos vaniliás házi túró, pudingok(csokis, vaniliás), lekvár meg dió, a legjobb: beletörni egy túrórudit.
18/18 anonim válasza:
Citromos.
Kristálycukorra facsarni citromlevet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!