Beosztható 40ezer forint egy hónapig?
Ez valójában nem is annyira szűkös. Mivel egyedül élsz és nem tudsz főzni, hozzászokhattál, hogy nagy lábon élsz. Ha odafigyelsz a vásárlásra, és megtanulsz egyszerű ételeket készíteni, akkor garantáltan nem fogsz éhezni.
Egy háziasszony.
Abszolút simán,nekem kb.ennyi a kajapénzem
Igaz,én egyszerűbb kajákat főzök,most kerültem a pizzát,gyrost,fornettit,de ennyiből tényleg simán,nem kell éhezned.
Havi 30-40 ezerböl igen báltozatosan lehet étkezni, viszont nem ártana néhány egyszerübb ételt megtanulni elkészíteni!
Ez naponta több, mint 1000 Ft, szóval böven elégnek kellene lennie, természetesen nem rendelt meg készételekkel.
Nyilván elégnek kell lennie, mert ennyi van. Évekkel ezelőtt valaki helyett a kölcsönt kellett helyette törleszteni (nagy barom voltam, tudom), így csak heti egy kg kenyér, kis zsír és margarin maradt. Egyik nap margarinos kenyér, másnap zsíros kenyér volt a menü. 🙄
A mai napig nem tudom megenni a margarinos kenyeret, még ha szalámi is van rajta. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!