Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Elmehetek a " Beérettségiztünk...

Elmehetek a " Beérettségiztünk after party 🙂" eseményre?

Figyelt kérdés
Tudom hogy járvány van, de azt hogy leérettségiztem mégis csak meg kéne ünnepelni.Persze nem mennék közel senkihez és alkoholt is innék mert ugye az fertőtlenít.

2020. ápr. 21. 16:53
 1/4 anonim ***** válasza:
92%
Hova mennél, mikor minden zárva van, a tömegrendezvények meg betiltva? Túl nagy jelentőséget tulajdonítasz az érettséginek, az élethez ez még igencsak kevés teljesítmény.
2020. ápr. 21. 16:59
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van az elsőnek. Semmi ilyesmi rendezvény nem lesz megtartva. Viszont otthon a kis családdal ünnepelhetsz. Én is azt fogom tenni.
2020. ápr. 21. 17:34
 3/4 anonim ***** válasza:
96%
Arról nem is beszélve, hogy az érettségi eredményére még várni kell egy ideig, előre ne igyál a medve bőrére.
2020. ápr. 21. 17:34
 4/4 anonim ***** válasza:
89%
Hogyne, csak ne lepődj meg mikor megbírságolnak egy szép összegre, vagy még elő is állítanak ha kötekedsz. Ha annyira ünnepelni akarsz, rendelj valami jó vacsorát, rakd be a kedvenc filmed, sorozatod, és igyál amit szeretsz.
2020. ápr. 21. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!