Szerintetek az instant kávé finomabb, vagy a főzhető? Miért pont az?
Szerintem az instant.
De nem tudom mennyire releváns a véleményem, mert én ezt úgy értem, hogy a főzős kávé konkrétan ihatatlan, az instant pedig fogyasztható öklendezés nélkül. Nem szeretem a kávét. :D
#11 javítás
Jajj, nem akarom hogy bárki magára vegye, szóval úgy értettem hogy SZÁMOMRA ihatatlan. :)
Nyilván másnak finom, nem általánosságban írtam, bocsi. :)
Főzött
Azért mert nekem sokkal finomabb. Ugyan még nem sok instant kávét fogyasztottam (Nescafé classic és crema), de egyik sem volt olyan finom, mint a kávéfőzőm által készített kávém jól bevált íze. Persze ha több instant kávét próbálnék, biztos találnék olyat ami ízlene, de egyelőre maradok a főzöttnél.
"csapmeleg vizzel"
:-O
Én is instant kávét szoktam inni, de annyira azért mindig veszem a fáradságot, hogy felforraljam a vizet. Különben is mindig teszek bele hideg tejet, úgyhogy ha csapmelegből indítanám, tök hideg lenne az egész...
Fozheto kave.
Abbol is a minel erosebb, aromasabb.
Intant kavet meg en sem talaltam olyat, ami megkozelitette volna az igazit.
A főzhetőt finomabbnak tartom, viszont nem készítek minden nap, hanem minden másnap hideg kávét iszom, az előző napit. Szeretem, hogy lehet variálni, hol ilyen, hol olyan erősséggűt, pörkölésűt veszek, lehet ízesíteni, például mazsolával, vaníliával együtt főzöm le.
Instantat akkor iszom, mikor nincs időm a kávészertartásra indulás előtt. (Instant alatt én azt értem, ami feketekávé lesz, nem a cukros meg tejporos ibstantakat, azokat nem szeretem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!