Melyik főzeléket szeretitek a legjobban?
Figyelt kérdés
Nekem a kedvencem a kelkáposzta, most is azt eszem. :D Még nagyon szeretem a lencsefőzeléket is.
Szinte nincs olyan főzelék, amit ne szeretnék, talán a tök és a borsó, (sárga és zöld egyaránt) amit nem szeretek annyira, de azokat is megeszem, ha nincs más.
2020. ápr. 3. 19:10
11/24 anonim válasza:
Lencse, sárgaborsó, cukorborsó, krumpli.
12/24 Noblesse Oblige válasza:
Karfiol
Krumpli
Borsó (zölden, de a finomfőzelék is jöhet)
13/24 anonim válasza:
Ez egy közvéleménykutatás kérdés? Vagy mi akar lenni? Nem teljesen mindegy, hogy ki milyen főzeléket szeret? Unatkozol? Ettől kicsit kreatívabb kérdéseken kellene gondolkodni.
14/24 anonim válasza:
Nem vagyok főzelékes de a lencsét
15/24 anonim válasza:
Paradicsomos krumplifőzelék tükör tojással.
17/24 anonim válasza:
Zöldbab és a sóska a kedvenc.
A tök az egyetlen amit viszont nem szeretk.
18/24 anonim válasza:
Van aki a zöldbabot, van aki a kelkáposztát, van aki spenótot, van aki a krumplit, van aki borsót, van aki a sóskát, van aki a lencsét, van aki a paradicsomos káposztát szereti. Hát ez szinte hihetetlen! Micsoda problémát sikerült most tisztázni. 😥😥😥
19/24 anonim válasza:
Kelkáposztát a legjobban. Egyébként néhány kivételével szinte mindet szeretem. Tökfőzit és sóskát nem szoktam enni, meg a krumplit kevésbbé szeretem.
20/24 anonim válasza:
Sárgaborsó! Meg a lencsét is, de kizárólag ecet nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!