Melyik főzeléket szeretitek a legjobban?
Figyelt kérdés
Nekem a kedvencem a kelkáposzta, most is azt eszem. :D Még nagyon szeretem a lencsefőzeléket is.
Szinte nincs olyan főzelék, amit ne szeretnék, talán a tök és a borsó, (sárga és zöld egyaránt) amit nem szeretek annyira, de azokat is megeszem, ha nincs más.
2020. ápr. 3. 19:10
1/24 anonim válasza:
Tök, zöldbab és krumpli. Csak így magában, se tojás se fasírt, semmit nem eszek hozzá, viszont nagyon sósan és ecetesen szeretem ezeket
3/24 anonim válasza:
Zöldbab, tök (házi fasírttal), lencse, borsó, kelkáposzta, krumpli, ebben a sorrendben. De minden más főzeléket is megeszek.
4/24 anonim válasza:
Krumpli és tök.
Amúgy én is mindegyiket szeretem, de a zöldborsóból mindig keveset csinálok, mert abból nem tudok sokat enni.
5/24 anonim válasza:
Krumpli a kedvencem, borsót is szeretem(zöld és sárga is). A többit is megeszem, ha muszáj.
Amit nem szeretek egyáltalán,az a tökfőzelék.
7/24 anonim válasza:
Lencse, krumpli, spenót, tök...mindet imádom..:)
8/24 anonim válasza:
Tök, spenót, krumpli.
A sárgaborsó és lencse csak azért esett ki a toplistából, mert mostanában más készül belőlük. A kelkáposzta az még elmegy néha.
9/24 anonim válasza:
Imádás van főzelék ügyben, borsó, kelkápi, tök, buri, lencse, karfiol. Pörivel, sülthússal, fasírttal, mirelit akármivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!