Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ha a férjem a legtöbb (hozzáil...

Ha a férjem a legtöbb (hozzáillő) főztömbe erős pistát rak, akkor nem ízlik neki igazán?

Figyelt kérdés
Azzal vigasztal, hogy nem így van, mert az e.p. a jó ételeket még jobbá teszi, de kételyeim vannak... 🥺 Ti hogy vagytok ezzel?
2020. ápr. 2. 19:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Mar nem azert, de tudomanyosan bizonyitott, hogy a csiposseghez egy edi itan az ember hozzaszokik, es ezert mindig tobb es tobb csipos fuszert kell hozzaadnia az etelhez.

En pl 20 eves vagyok, es imadom a csipos eteleket.

Par evvel ezelott tegyuk fel egy sima levesbe csak egy szorasnyi chilit tettem, es akkor ertem el azt az erosseget, ami meg jol esett. De ettol fuggetlenul ugyanugy ereztem a leves alapizet.

Ma mar legalabb 4-5 szorasnyi kell egy ugyanolyan levesbe es meg mindig “annyira csiposnek” erzem mint par evvel ezelott, amikor egy csipetnyit tettem csak bele.

Es ugyanugy erzem az etelek alapizet.

2020. ápr. 4. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!