Tudnátok nekem olcsó, mègis laktató èteleket írni?
Én nem írok általánosságokat csak az én kedvenceimet. A fagyasztóban mindig van egy két egész csirke ezeket szét szoktam szedni. Kapok 2 farhátat, 4 szárnyat, 4 db faros csirkecombot, 2 db csontos mellerészt. A farhátból és a szárnyból levest főzök - elég 2 db hosszú répa, fehérrépa, 1 db burgonya és 1 db karalábé bele. Ez kb 350-400 ft. A csirkecombot vagy megtöltöm hagyományos töltelékkel vagy paprikást csinálok belőle úgy, hogy kettészedem. A mellét pedig vagy kirántom vagy csinálok belőle még egy adag levest ez újabb két napi kaja.😊Nagyon szeretem az egész csirkét szinte mindig veszek és próbálok újabb ötleteket kitalálni. Múltkor rizseshússá alakítottam egy húslevest mikor már alig akart elfogyni, de volt még hús és zöldség is benne.
A másjk kedvencem: veszek egy szép nagy csülköt és lefejtem a húst a csontról. Főzök a csonttal egy hamis gulyáslevest csipetkével és palacsintát csinálok utána. A csülköt felkockázom pörinek és kapros túrós nokedlivel esszük. 2-3 napi étel nálunk a tescoban 1300 egy kg csülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!