Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Sárgarépát lehet reszelni a...

Sárgarépát lehet reszelni a fasírtba?

Figyelt kérdés
2010. júl. 25. 11:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
60%
Minek?
2010. júl. 25. 12:03
 2/14 A kérdező kommentje:
Lisztérzékeny vagyok és próbálom földobni.Miért kell így reagálni?
2010. júl. 25. 12:04
 3/14 anonim ***** válasza:
Fasírtba nem kell liszt...így felesleges a sárgarépa is...
2010. júl. 25. 12:05
 4/14 anonim ***** válasza:
még valamit.Az már nem fasírt amibe répa van...
2010. júl. 25. 12:06
 5/14 A kérdező kommentje:
áztatott zsemle helyett+ízforrásnak gondoltam
2010. júl. 25. 12:06
 6/14 anonim ***** válasza:
Áztatott zsemle helyett tegyél bele prézlit..Valami lisztpótló van a lisztérzékenyeknek is...Hallottam,hogy ők is használnak hasonlót mint a liszt...Az is jó..de répa??
2010. júl. 25. 12:11
 7/14 anonim ***** válasza:

Répával már tönkre is tetted,és nem fasírt lesz..A répa általában édeskés..Fasírt mint édeskés darált hús..a lehető legrosszabb választás..Az már nem fasírt..Evvel az erővel só helyett be is cukrozhatod...

De ha másképp nem megy akkor ne tegyél bele pótlást..Sokan még zsömlét sem tesznek bele..Az ízvarázs meg nem a répától lesz,hanem a főszerektől amivel ízesíted...

2010. júl. 25. 12:14
 8/14 anonim válasza:
akkor csinálj kifejezetten zöldségfasírtot! neten találsz hozzá receptet. egyszerű és nagyon finom!!! én jobban szeretem, mint a húsosat.
2010. júl. 25. 12:40
 9/14 anonim ***** válasza:

rakjál bele nyugodtan répát, viszont figyelj rá, hogy csak a sütés előtt max negyed órával kerüljön bele, mert levet ereszt különben....ja és csináltam már így fasírtot, mielőtt kérdezné valaki ;)... viszont javaslom, hogy inkább egybe süsd a sütőben

amúgy krumplival is lehet dúsítani, reszelés után ki kell nyomkodni a levét...viszont ezt tényleg csak tepsiben lehet szétesés-mentesre sütni

2010. júl. 25. 12:59
 10/14 anonim ***** válasza:
53%
Miert ne lehetne reszelt sargarepat rakni fasirtba? A hagyma is edesiti a fasirtot. Sokan igy sutik a fasirtot, igy meg a gyerekek sem latjak hogy zoldseget esznek.
2010. júl. 25. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!