Melyik a kedvenc Magnumotok?
Figyelt kérdés
Nekem a fehércsokis. De nagyon durva, hogy 400 Ft-ba kerül.=(2010. júl. 25. 10:34
21/22 anonim válasza:
18:34, te drága! Millió embernek meg kell néznie, hogy mit vesz meg, mert nem mindenki olyan szerencsés, még ha halálra is tanulták magukat! Remélem nem kerülsz ilyen helyzetbe, mert gusztustalan, hogy normális életet nem lehet élni, néha egy kis extrát belevinni, akár egy 400 forintos jégkrémet!
22/22 anonim válasza:
Amíg még elfogadható volt az ára, mondjuk akkor sem Magnum, hanem Mövenpick Macao kékszőlős, valódi szőlővel. Na az sokkal finomabb volt. De szerettem a Magnumot is, most így hirtelen a fehér ugrik be, abból ettem sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!