Melyik a kedvenc Magnumotok?
Figyelt kérdés
Nekem a fehércsokis. De nagyon durva, hogy 400 Ft-ba kerül.=(2010. júl. 25. 10:34
11/22 anonim válasza:
Nekem is a mandulás és a fehér csokis.
12/22 anonim válasza:
Nem szoktam Magnumot enni, mert nekem nagyon nagy és túl édes is. Amúgy a mandulásat szeretem.
13/22 anonim válasza:
Húúú, de régen ettem. :)
Akkor a double (és a fehér csokis) volt a favorit. Ha a double-t megettem, ebédelni sem kellett, olyan "bomba" volt.
15/22 anonim válasza:
fehér csokis,de a mandulás se rossz...
17/22 anonim válasza:
400 Ft igenis sok pénz egy jégkrémért. Főleg manapság...Bár úgy tűnik, hogy te, egy gyönyörű burokban élsz apuci pénztárcájával...(egy korábbi)
18/22 anonim válasza:
Nekem az a nagyon csokis! Asszem dupla csoki a neve? nemtudom:) de tény hogy a fehércsokis is nagyon finom és ez a gold !!!! 3 éve most ettem megint magnumotm télleg nagyon drága:((
19/22 anonim válasza:
ma 11:27: nincs mindenki részorulva a szülei segítségére. ;) Képzeld már felnőtt vagyok. De elgondolkodnék azon ha 23 éves korom felett meg kellene néznem hogy milyen árkategóriájú ételt veszek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!