Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit főznél/főztél külföldi...

Mit főznél/főztél külföldi vendégeidnek?

Figyelt kérdés
2010. júl. 24. 12:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
75%
Én magyar vagyok,de a fácánnal,és az őzpörkölttel világgá lehet zavarni,annyira nem jön be..Az ilyen ételekkel óvatosan mert sokan nem szeretik az újdonságokat..Az őz meg a fácán még itthon is újdonság...Akkor már inkább egy Marhagulyás vagy töltött káposzta...
2010. júl. 24. 20:08
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
N, igen a lengyelek fozocskeznek, de minden iztelen. Kimelik a fokhagymat, hagymat, fuszert. Lehet hogy gyomorfajosak. Ok sokat hasznaljak a ceklat, miert nem kerdezted meg a gyereket, hogy onalluk miert minden lila?:) Irhatom mindezt, baratnom lengyel, imad nalunk enni, de ha o foz, akkor tudja hogy nem fog izleni, de megeszem.
2010. júl. 25. 14:29
 13/15 anonim ***** válasza:
34%

Szerintem a tyúkhúsleves vagy a vadas nagyon jó megoldás. Lehet még szilvásgombóc, vagy a pörkölt mellé kovászos uborka, ilyet úgy sem esznek máshol. Legalábbis akik kicsit messzebbről jöttek, mint Szlovákia, Románia vagy Lengyelország.

A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 20:08 -nak!

Te biztosan nagyvárosi vagy, hogy világgá lehet kergetni az őzpörkölttel. Közlöm veled, hogy az, aki meg nem szereti az újdonságokat, ne menjen külföldre! Szerintem meg a vendégség részben ünnep is, és ezek egy része ünnepi étel. Persze, te biztos vega is vagy, akkor meg még sajnállak is.

Ha több napra maradnak, reggelire, vacsorára még kaphatnak lángost, bundás kenyeret, rántott patisszont vagy lekváros kenyeret, kizárólag házi lekvárból.

2010. júl. 26. 13:11
 14/15 anonim ***** válasza:
Mikor jönnek? Mit főzöl/tél?
2010. júl. 26. 19:44
 15/15 A kérdező kommentje:
Még nem jönnek, de sokszor ábrándoztam rajta, hogy külföldi vendégeim vannak, és főzök nekik. Egyébként feljebb már leírtam.
2010. júl. 27. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!