Ti hogyan oldjátok meg a napi kajálást? 21/F
Az ebédre gondolok inkább. Tudtok főzni? Melóhelyen kaptok ebédet? Ingyen? Eljártok étterembe? Vagy hogy?
Nekem most szerencsém van mert olyan a meló ahol kapok de itt se sokáig leszek szóval valahogy meg kell majd oldanom..
9-es vagyok
Megkérdezhetem, hogy miért lettem lepontozva? A kérdésre válaszoltam, tehát nem értem, mi "nem hasznos" a válszomban. Valaki megmagyarázza?
Köszönöm
Munkám sokáig az volt, hogy sok emberre főztem a rendelkezésre álló alapanyagokból, a barátnőm is tud főzni, de a beosztás és proritoizálás az én erősségem. Sokat vendéglátóztam, ott több száz emberre kell kitalálni mi lesz a menü. Kettőnkre kacagva.
Ha gondolod írj rám elmesélem mit csinálj.
Jé, újra feljött ez a kérdés. Azóta is kíváncsi vagyok, hogy mi rosszat írtam. :)
9.
Amikor éppen nincsen önkéntes karantén, és Budapesten tartózkodom az egyetem miatt, akkor magamra főzök.
Átlagosan kb 4 adagot szoktam egyszerre egy ételből készíteni, és azt elosztani két-három napra, attól függ, hogyan jön ki. Ebédre és vacsorára is meleget eszek. Reggelire omlettet szoktam enni, vagy zabkását.
Ha étterembe járnék ebédelni / vacsorázni, tíz étkezésre futná egy hónapban, és semmi mást nem tudnék venni azon kívül.
Alapvetően a munkahelyem menzáján ebédelek. De jelenleg itthon vagyok a kisfiammal, így főzni szoktam. De nem délben ebédelünk, hanem mikor a férjem hazaér.
Tudok főzni, és nagyon szeretek is, a sütés-főzés a hobbim.
A munkahelyemen nem ingyen volt az ebéd, fizetni kellett érte.
Eltelt 1 év, de már soha nem fogom megtudni, hogy mi rosszat írtam. :D
Dedó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!