Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Vasarnap keszitett bolognait...

Vasarnap keszitett bolognait holnap még megehetem?

Figyelt kérdés
2020. febr. 25. 09:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Ha hűtőben tartottad, akkor igen.
2020. febr. 25. 10:03
 2/12 anonim válasza:
9%
igen meg apuék szakácsok voltak ha tudnád hány 1 hetes ételt adtak ki meglepődnél....
2020. febr. 25. 10:05
 3/12 anonim ***** válasza:
69%

3-mas!

Szakácsként én mondjuk Gordon Ramsay tökeit tépném le, ha század annyi megengedne magának velem szemben, mit a műsoraiban ezekkel a jött ment csicskákkal.

...Mármint ha beengedném a konyhára. Érvényes eü papírjait azért megnézném.

Kérdező!

Ha nincs összekeverve a tésztával, simán megeheted, 100%, hogy semmi baja.

Ha össze van keverve... Akkor legközelebb ne keverd össze, amúgy meg hát akkor melegítés után meglátod.

Megszagolod, lehet azt érezni, ha van baja.

Egyébként ha tippelnem kéne, akkor azt mondanám, hogy ha elkészítés után azonnal hűtve volt, akkor nem romlott, max az állaga lesz másabb, mert szétázik a tészta a szószban.

2020. febr. 25. 10:26
 4/12 anonim ***** válasza:
64%
Ha nem keverted össze a tésztát és a mártást, akkor igen, egyébként óvatos lennék vele.
2020. febr. 25. 10:26
 5/12 anonim ***** válasza:
60%

Bocs, az 5-ös vagyok, véletlen elment.

Ha összekeverted, akkor megmelegíted, megszagolod, megkóstolod, ha nem tünik rossz ízünek/szagúnak, akkor nyugodtan edd meg.

Viszont arra készülj fel, hogy a tészta idöközben elázott, az állaga más lesz.

2020. febr. 25. 10:29
 6/12 A kérdező kommentje:
nem kevertem es hutoben van:) koszi a valaszokat!
2020. febr. 25. 10:31
 7/12 anonim ***** válasza:
71%
2-es, apu az 1 hetes kajáinál azért valószínűleg figyelt olyan apróságokra, mint pH érték, hűtés, és teljes kontroll, szóval ez azért így önmagában messze nem azt jelenti, hogy te (nem szakácsként) felelőtlenül ajánlgass 1 hetes kajákat, amiről gyakorlatilag semmit nem tudsz.
2020. febr. 25. 10:38
 8/12 anonim ***** válasza:
87%
Forrald át ma azt a szószt, akkor tuti ehető még holnap is!
2020. febr. 25. 11:31
 9/12 anonim ***** válasza:
87%
Én megszoktam enni de tésztát frissen főzök ki hozza ,csak a szosz régebbi ugymond 😊
2020. febr. 25. 12:39
 10/12 anonim válasza:
83%
7 nyilván hűtőben volt végig..... de reggelig tudnék mesélni mi megy egy konyhán....
2020. febr. 25. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!