Enkidu kérdése:
Valaki el tudja mondani hogy a diszno hus fustolesenek mi a pontos menete? Illetve hogy a diszno zsirszovetebol hogyan lesz kenheto disznozsir?
Figyelt kérdés
2020. febr. 20. 13:17
1/7 anonim válasza:
Beleteszed egy üstbe, kevergeted. Lesz tepertőd, ami marad kihűlve az a disznózsír. A füstölésről sokat találsz a neten, de ha 7C fölött vannak a hőmérsékletek akkor már nem szokták.
2/7 anonim válasza:
“ Beleteszed egy üstbe, kevergeted. ”
Azért hasznos tud lenni ha előtte be is gyújtunk az üst alatt.
3/7 anonim válasza:
A zsírt kockára vágod és beleteszed egy lábasba/üstbe. Innen hitelméleti vita van a hőmérsékletről, hogy kell-e alá önteni valamit (pl. víz, tej, sör, olaj, kisütött zsír) vagy sem, mennyit kell keverni, meddig kell sütni.
Az biztos, hogy az elején érdemes gyakran keverni, kis lángon melegíteni, különben odakap az alja.
4/7 anonim válasza:
"A zsírt kockára vágod"
nem zsírt, hanem nyers szalonnát
5/7 anonim válasza:
Egyszerűbb, ha a neten rákeresel.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2020. febr. 21. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!