Spenótfőzeléket szabad-e mikrózni?
Figyelt kérdés
Sok helyen írják, hogy a spenótot tilos mikrózni. Spenót főzeléket se mikrózzak? Én volt már, hogy mikróztam, de nem tapasztaltam tőle semmi bajt. Tényleg olyan káros?2020. febr. 19. 13:00
1/8 anonim válasza:
Szabad, én rendszeresen eszem a mikrózottat.
3/8 anonim válasza:
Kérlek tegyél már egy linket, arról, hogy miért is ne lehetne mikrózni!
4/8 anonim válasza:
Nem tiltja a törvény, tehát szabad.
7/8 anonim válasza:
Erre csak azt tudom mondan, hogy aki olyan oldalakról tájékozódik, mint a ridikül.hu, az meg is érdemli.
8/8 anonim válasza:
Kérdező, én becsülettel végigolvastam a linkjeidet és baromság.
Kezdve a csirkétől (pl. paprikás csirke) a krumpliig, tojásig és az összes többi.
Megjegyzem, ha ez igaz lenne pl. a tojásra, akkor minden tojással készült ételre is igaz lenne, pl. levesbetétek, tészták stb.
Alapban folynak viták pro és kontra a mikróról, ha az ellenzőknek van igazuk, akkor az MINDENRE, még egy reggeli kávéra is vonatkozik, ha nincs igazuk, akkor viszont semmire.
Aztán majd egyszer 100 év múlva beigazolódik, hogy kinek volt igaza mikrókérdésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!