Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért nem lehet az aranyozott...

Miért nem lehet az aranyozott vagy aranyszélű tányért mikrózni?

Figyelt kérdés
Miért van ez? És mi történik ha mégis mikrózzuk?
2012. aug. 19. 15:46
 1/5 anonim ***** válasza:
95%
Az arany az fém, a mikróba meg tilos fémet tenni, mert tönkremegy töle a mikró.
2012. aug. 19. 15:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Az előttem válaszoló tökéletes választ adott.
2012. aug. 19. 16:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim válasza:
Egyszer a kemény nutellát mikróztuk, de ottmaradt a fém fólia a tetején és szikrázott
2012. aug. 19. 16:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

Ennyitől nem megy tönkre a mikró cd-ket is pakolhatol bele ezeket még elbirja a magnetron akkor megy benne tönkre csak ha nagyobb felületű fém mellett nincs valami más ami képes elnyelni a mikrohullámokat.

a tányér aranyozott széle le fog róla égni szép kék sárga szikrák jelenlétében.

2012. aug. 19. 17:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat;)
2012. aug. 20. 10:35

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!