Melyik a legfinomabb növényi tej?
Eddig laktózmentes tejet ittam, de már ettől is rosszul vagyok. Gondoltam, hogy kipróbálom a növényi tejet.
Az Adez-től kóstoltam a rízstejet, de számomra az borzasztó volt..
Én a legjobban az Alpro mogyorótejet szeretem, de nagyon finom a vaníliás rizstej (pl. gyümölcslevesbe) és a zabtej (kakaóba, pudingba, sütni). A mandulatej nekem nem jött be, a kókusz és a szójatej elmegy. Kávéba kókusztejport szoktam tenni, müzlit az első három közül valamelyikkel szoktam enni. Az első pár falat egy picit furcsa, de meg lehet szokni. Én is laktózmentes tejről tértem át, amikor már az is problémákat okozott.
Próbálj ki minnél több fajtát. Lehet, hogy neked pont az fog ízleni, amit itt senki nem írt. Illetve ugyanolyan tejet próbálj ki több márkától is, nem feltétlenül ugyanolyan az ízük.
A rizstej szerintem is borzasztó.
Magtejek közül a mandula jött be leginkább, de már azt sem ihatok :( Most áttértem a kókuszra, ez is jó :)
Alpro-t veszem, cukormenteset
Nekem a mandula és a kesudió a kedvencem. A mandula semlegesebb ízű, így mindenbe passzol.
Ha már a laktózmentes tejet sem bírod, a tabletta nem segítene.
Nekem a mandula nem jött be.
A tejben nem csak a laktóz válthat ki érzékenységet, lehet hogy érdemes lenne elmenned egy vizsgálatra.
#16 javítás:
A mandula bejött!!!
(bocsi, reggel van :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!