Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Tudnátok adni túlélési tippeke...

Tudnátok adni túlélési tippeket hogy miket főzzek ha havi 40-50 ezer forintom van összesen ételre?

Figyelt kérdés
2020. febr. 13. 10:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ennyiből kijön két ember kajája ... nem kell zabálni ,emberek vagyunk nem malacok 😊
2020. febr. 13. 22:16
 12/15 Sunshinedoll ***** válasza:
53%

Én ha akarok kijövök heti 7-8 ezer forintból is, szerintem a kérdésedben lévő összeg simán elegendő.

Fogalmam sincs mennyi kalóriát szoktam enni, de én egy 60 kilós nő vagyok, nyilván ettől is függ, kinek mennyi az igénye, ennek fényében változhat az ár illetve a kaja mennyisége.

2020. febr. 16. 20:03
 13/15 anonim ***** válasza:
50%

"Én ha akarok kijövök heti 7-8 ezer forintból is"

Ezt megoszthatnád velünk, mert ennyiböl nem lehet megoldani a kaját egy felnött embernek, még 60 kg-os nöként sem, kivéve, ha nem kell venni, mert kapod valahonnan, vagy netán neked megterem.

2020. febr. 16. 20:11
 14/15 anonim ***** válasza:

Szerintem meg teljesen reális olyantól, aki odafigyel a pénzre, nem rendelget, hanem főz.

Ha tudsz főzni, akkor én szívesen adok neked heti menüt 8ezerre, úgy, hogy még a reggelid is benne van.

2020. febr. 16. 20:21
 15/15 anonim ***** válasza:

Bocs, félrenéztem, egy havi összegre gondoltam, a kérdés erre vonatkozott, és nem figyeltem eléggé.

Úgy, hogy heti összeg, egész más, ez tényleg megoldható.

(Viszont azzal gondolom, te is egyetértesz, hogy a havi 8000 egyhén szólva is meglepö lenne!)

De ettöl függetlenül egy heti étrend jó lenne, föleg nem nekem, hanem a kérdezönek meg másoknak is.

2020. febr. 16. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!