Mi van egy 100%-os almalében?
Figyelt kérdés
Nemtudom hogy mit jelent h 100%os
csak alma?
akkor elég lett vna egy almát beletenne oszt jóságvan.
2010. júl. 22. 21:32
1/14 anonim válasza:
azért 100% mert 100% alma semmi víz, semmi tartósítószer (bár ez a mostani áll-100%-osokban nem túl hihető)... de amúgy az is 100%-os amit te magad facsarsz...
Ha meg neked jó lenne ha vennél almalevet azt benne lenne egy alma akkor neked elég hülye egy fantáziád van...
2/14 anonim válasza:
szerintem 2 szer annyi almapor van benne mint az 50% os ban :D, az igazi 100%os leveket puritán csomagolásban kis mennyiségben és álati drágán lehet megvenni
3/14 anonim válasza:
Hát ez nagy xDDD
Sió 100%-os alma :D
és a dobozban egy darab alma :D
7/14 anonim válasza:
sűrítmény és víz...nekem is elmagyarázta már egy biogyümölcslé gyártó... a 100% arra vonatkozik, h 100%-os sűrítményből készült:P
8/14 anonim válasza:
Én mint fogyasztó ebből arra következtetek, hogy az alma levének 100% java benne találtatik. Van azonban egy olyan gyanúm, hogy ebben az ügyben főleg Amerikában akár pert is lehetne nyerni. De az is lehet, hogy ez már megtörtént.
9/14 anonim válasza:
De az összetevőkben le van írva, hogy mi van benne, nem?
10/14 anonim válasza:
Almasűritményből van, de valahol olvastam, hogy ebből (nem Mo.-n) volt botrány meg per, hogy az almasűritmény nem is alma, de a vége az lett, hogy naivitás feltételezni, hogy a süritmény valódi gyümölcsből készült. Azért jó, nem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!