Hány éves kortól szolgálnak ki?
Barátaimmal elmennénk jövőhéten a Starbucks-ba inni valamit, de nem tudom hány éves kortól szolgálnak ki kávéval! Nektek mi a véleményetek?
KÉRLEK, A HÜLYÉSKEDÉST ÉSVAGY AZ IDIOTIZMUST KERÜLJÉTEK!
Jó kavezast!
A kávé nincs korhatarhoz kötve.
Öreg, ha most "bekűdöd" azt, hogy Te 35 vagy, akkor dobok egy hátast.
:D
"Láttam már iskolai automatát ahol koffeines kávé kóddal volt védve és diákok csak mentest vehették. Valamint: amikor én voltam iskolás, több mint 20 éve, mindig csak mentes kávét tudtunk vásárolni a büfében magunknak."
Ez az iskola saját döntése, semmi köze a Starbucks-hoz. Az ő érdekük az, hogy minél több pénzt beszedjenek, úgyhogy nyilván nem fogják leszűkíteni a saját vevőkörüket. Ha törvény nem tiltja, hogy 18 év alattiak is kávézzanak (márpedig - sajnos! - nem tiltja), akkor ki fogják szolgálni a kérdezőt. Bár fogalmam sincs, miért pont oda megy, ahol többszörösébe kerül a kávé, mint máshol... Nyilván csak kell a poszt az instára, nem is a kávé a lényeg...
Kérdező, én egyszer hallottam olyat, hogy 14 év a korhatár, de még életemben nem láttam, hogy ezt ellenőrizték volna. Nyugodtan menjetek el, érezzétek jól magatokat. Ha mégis lenne a koffeinre valami kikötés, akkor egyszerűen kérjetek mentes italt vagy sütit. Azt ki kell adniuk
#6, neked mi bajod van? Mit ítélkezel, miközben nem is ismered a kérdezőt?
Egyrészt a kávé mértékkel fogyasztva kifejezetten egészséges. Szóval nem tudom, mit pezsegsz, hogy 18 év alattiak merészelik inni. Nyilván nem 10-12 évesen kell, de sanszos, hogy a kérdező sem annyi (jó most köss bele, hogy de lehet). Én 15 éves korom óta iszom napi 1-2 csészével, és jelentem, semmi bajom tőle, sőt. Ez nem cigaretta, kábszer, alkohol stb.
Kettő: nem érzed szánalmasnak ezt a “tuti az instára kell, nem is kávézni akarnak” szöveget? Mégis te ezt hogyan döntöd el így ismeretlenül? Most mielőtt személyeskedni kezdenél, elárulom, hogy igen, én is megyek időnként Starbucksba még barátokkal találkozni is. Csak nem, nem azért, hogy gyorsan kiposztoljam (mèg instám sincs), hanem mert egyszerűen van ott olyan kávé, amit szeretek. A pénztárcámban meg ne turkálj, az én dolgom, hogy mire mennyit költök.
Én nem használok Instagrammot, mert az a hülyéknek és az internetes rib.... Khmmmmm.... prostituáltaknak a tanyája!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!