Melyik a leghatásosabb energiaital?
Figyelt kérdés
Ami a legjobban felpörget és a leghosszabb ideig.2010. júl. 22. 19:10
1/8 anonim válasza:
Kick :D
bár nekem egyik sem hatott:S
2/8 A kérdező kommentje:
arról még nem is hallottam :D
2010. júl. 22. 19:15
3/8 anonim válasza:
Nekem a HELL bevált!!
éjszakásba 1-2 ..... :D
4/8 anonim válasza:
Red Bull, Bomba, Burn.
A Kick egyékbén a Tesco Kick.
5/8 anonim válasza:
Attól függ, mit értesz felpörgetés alatt. Ha azt, amiből az ember a diszkóra asszociál, akkor nem tudok segíteni. Ha viszont arra gondolsz, hogy szellemileg friss vagy tőle sokáig, akkor a NUTRILITE 1 nevű márkát ajánlom. Egy L-karnitin nevű aminósavat, természetes koffeint és 6-féle B vitamint tartalmaz. Egyénfüggő, de én pl. 20 perc után kezdem érezni a hatását, és lényegében addig tart ébren, amíg szeretnéd. Ha úgy érzem, fárasztó napom lesz, és éjfél körül is szeretnék szellemileg friss lenni, akkor dél körül szoktam meginni egyet belőle.
6/8 A kérdező kommentje:
köszi, próba :D
2010. júl. 22. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!