Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Melyik a leghatásosabb energia...

Melyik a leghatásosabb energiaital?

Figyelt kérdés
Ami a legjobban felpörget és a leghosszabb ideig.
2010. júl. 22. 19:10
 1/8 anonim ***** válasza:

Kick :D

bár nekem egyik sem hatott:S

2010. júl. 22. 19:14
 2/8 A kérdező kommentje:
arról még nem is hallottam :D
2010. júl. 22. 19:15
 3/8 anonim válasza:

Nekem a HELL bevált!!

éjszakásba 1-2 ..... :D

2010. júl. 22. 19:17
 4/8 anonim ***** válasza:

Red Bull, Bomba, Burn.

A Kick egyékbén a Tesco Kick.

2010. júl. 22. 19:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Attól függ, mit értesz felpörgetés alatt. Ha azt, amiből az ember a diszkóra asszociál, akkor nem tudok segíteni. Ha viszont arra gondolsz, hogy szellemileg friss vagy tőle sokáig, akkor a NUTRILITE 1 nevű márkát ajánlom. Egy L-karnitin nevű aminósavat, természetes koffeint és 6-féle B vitamint tartalmaz. Egyénfüggő, de én pl. 20 perc után kezdem érezni a hatását, és lényegében addig tart ébren, amíg szeretnéd. Ha úgy érzem, fárasztó napom lesz, és éjfél körül is szeretnék szellemileg friss lenni, akkor dél körül szoktam meginni egyet belőle.
2010. júl. 22. 19:23
 6/8 A kérdező kommentje:
köszi, próba :D
2010. júl. 22. 19:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Monster...
2010. júl. 22. 22:26
 8/8 anonim ***** válasza:
egyik sem.
2010. júl. 23. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!