Miért van az, hogyha eszek vagy iszok valamit akkor nagyon megtelítődöm?
Utána már szinte alig tudok enni/inni, mert teljesen tele vagyok.Lehet az az oka is,hogy menzesz előtt vagyok kicsit fel is van puffadva a hasam.
De ha nem akkor mi baj lehet?mit lehetne tenni ellene?
előre is köszönöm a válaszokat
és mit tettél ellene??
azt sem akarom,hogy mindig fellegyen puffadva a hasam, tehát megvárom mi lesz menzi után...
azt sem akarom,hogy ugyanolyan legyen mert elég sz@r így,hogy felvagyok puffadva és alig fér belém ennivaló:S nem bírok sokat enni.
hát megvárom mi lesz utána:),mondjuk ez a haspuffadás meg telítődöttség már kb 1 hete tart...
vizet csak kaja után szoktam inni de akkor se sokat mert ugye már akkor tele vagyok:/
szoktam zöldséget és gyümölcsöket enni:)
zsíros kajákat csak néha de abból is inkább sültkrumplit.
felvágottat ritkábban eszek.
kenyeret azt mindig szoktam enni. de egyébként nekem most azért is fura ez az egész, mert eddig ha ettem akkor sosem voltam ennyire tele, és nem éreztem magam utána rosszúl :S bár mondjuk lehet a nyár miatt is van, mert mióta elkezdődött nem figyeltem a rendszeres étkezésre,szóval lehet az 1.válaszolónak is vannémi igaza,hogy összeszűkült picit a gyomrom...
de megvárom mi lesz... ha nem múlik el akkor nem lehetne valamivel ,mondjuk gyógyszerrel vagy teával elmúlasztani??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!