Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogyha eszek...

Miért van az, hogyha eszek vagy iszok valamit akkor nagyon megtelítődöm?

Figyelt kérdés

Utána már szinte alig tudok enni/inni, mert teljesen tele vagyok.Lehet az az oka is,hogy menzesz előtt vagyok kicsit fel is van puffadva a hasam.

De ha nem akkor mi baj lehet?mit lehetne tenni ellene?

előre is köszönöm a válaszokat

2010. júl. 22. 15:48
 1/9 anonim ***** válasza:
Lehet össze van szűkűlve a gyomrod.Nekem akkor volt ez.
2010. júl. 22. 15:57
 2/9 A kérdező kommentje:

és mit tettél ellene??

azt sem akarom,hogy mindig fellegyen puffadva a hasam, tehát megvárom mi lesz menzi után...

azt sem akarom,hogy ugyanolyan legyen mert elég sz@r így,hogy felvagyok puffadva és alig fér belém ennivaló:S nem bírok sokat enni.

2010. júl. 22. 16:01
 3/9 anonim ***** válasza:
a felpufadás a menszesz miatt van, nekem is olyankor a hasam felpuffad. és azért telitöttél el mert a viz is teliti a gyomrod én mindig iszok evés elött vizet hogy ne legyek annyira éhes :)
2010. júl. 22. 17:05
 4/9 A kérdező kommentje:

hát megvárom mi lesz utána:),mondjuk ez a haspuffadás meg telítődöttség már kb 1 hete tart...

vizet csak kaja után szoktam inni de akkor se sokat mert ugye már akkor tele vagyok:/

2010. júl. 22. 17:10
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha menzi után sem múlik el, orvoshoz kell menned, mert nem normális állapot. Ha nem talál semmi bajt, akkor változtatnod kell az étkezési szokásaidon. Könnyű, zöldséges ételeket kell enned.
2010. júl. 22. 22:09
 6/9 anonim ***** válasza:
én nem bírom az élesztőt. egy kicsit se. egy szelet kenyértől 2-3 napig nagy a hasam. már le is szoktam róla... csak a sajtos pogácsát sajnálom. :DD
2010. júl. 22. 22:23
 7/9 A kérdező kommentje:

szoktam zöldséget és gyümölcsöket enni:)

zsíros kajákat csak néha de abból is inkább sültkrumplit.

felvágottat ritkábban eszek.

kenyeret azt mindig szoktam enni. de egyébként nekem most azért is fura ez az egész, mert eddig ha ettem akkor sosem voltam ennyire tele, és nem éreztem magam utána rosszúl :S bár mondjuk lehet a nyár miatt is van, mert mióta elkezdődött nem figyeltem a rendszeres étkezésre,szóval lehet az 1.válaszolónak is vannémi igaza,hogy összeszűkült picit a gyomrom...

de megvárom mi lesz... ha nem múlik el akkor nem lehetne valamivel ,mondjuk gyógyszerrel vagy teával elmúlasztani??

2010. júl. 22. 22:45
 8/9 anonim ***** válasza:
az élesztős vagyok. elfelejtettem írni,hogy nekem még attól is bajom van, ha a kaja után eszek zöldséget/gyümölcsöt, mert ugye a szénhidrátnak több idő kell a felszívódáshoz, elfoglalja a helyt, addig a zöldség/gyümölcs ott erjed. iszol eleget?
2010. júl. 22. 22:55
 9/9 A kérdező kommentje:
mióta elkezdődött a nyár inkább a gyümölcs levet kívánom, de mellette szoktam inni ásványvizet vagy forrásvizet.régebben többet ittam volt,hogy 1,5l-t megittam, ez most a felére csökkent vagy inkább a negyedére.ha többet iszok akkor is telítődve érzem magam ,nemcsak a kajától:S
2010. júl. 22. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!