Pankó morzsával jobb panírozni? Milyen az?
Figyelt kérdés
2020. jan. 14. 18:13
1/8 anonim válasza:
2/8 anonim válasza:
Szilánkos, nagy szemű, fehér morzsa. Szerintem nem jobb, hanem más.
3/8 A kérdező kommentje:
1 Mert arra vagyok kíváncsi hogy aki már használta annak mi a véleménye.
2 Köszönöm
2020. jan. 14. 19:10
4/8 anonim válasza:
Most a panírozás technikai része érdekel, vagy az abból készült étel?
1., Szerintem panírozni ugyanolyan mint a másikkal.
2., Ügyesebben kell sütni,mert hamarabb megég
3., Plusz a zsiradékod hamarabb lesz üledékes, ami folyamatosan égni fog és ezért hamarabb felhabzik
4., Ha sikerül tökéletesre megalkotnod, akkor én jobban szeretem, mert a durva, ropogós panírt imádom!
5/8 A kérdező kommentje:
Minden érdekel. Ez így ahogy leírtad. Köszönöm szépen
2020. jan. 14. 20:00
7/8 anonim válasza:
Igen, én is tapasztaltam, hogy nehezebb sütni. Pont ezért nem szoktam gyakran pankóval csinálni a húst:)
8/8 anonim válasza:
tescoban is van nagyobb szemu, majdnem olyan mint a panko de azert van benne hej. ha szereted erdemes hazilag csinalni, a hejat pedig fel lehet hasznalni pl fasirtba nehogy pazarold es kidobd. otthon klopfoloval+konyharuhaval neha csinalunk ha elfogy a morzsa, jo szemcses lesz mi is szeretjuk. nagy adagokat nem sutunk, amig 4-6 szelet hust kisutok annyit bir az olaj nem szoktam cserelni kozben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!