Van mas is aki tobb napra foz es tobb napon keresztul mindig ugyan azt eszi?
Figyelt kérdés
hetvegen mi mindig ket napra fozunk de neha ugy erzem nem jo hogy ket napig ugyan azaz ebed es vacsora.... de gondolom sok csaladba van még így2020. jan. 10. 17:00
11/14 anonim válasza:
anyám és nagyanyám. egész gyerekkoromban meg amíg itt laktam, 3 napon keresztül ugyanazt ettük. én most kettőnkre főzök, magamra és a páromra, de 2 adagnál többet csak akkor szoktam egyszerre, ha másnapra kell valami ebédre. mi nem szeretjük ugyanazt enni napokig, és nem megterhelő nekem minden nap főzni.
12/14 Miss Endzsi válasza:
Heti szinten 2-3 féle étel van főétkezésre. Figyelek a fehérjebevitelre, szénhidrátra, eszerint osztom fel, az aktuális menüt.
13/14 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem zavar, ha 2-3 napig ugyanazt kell ennem. Eléggé változatosan főzök, egy héten többféle ízvilágú és állagú ételt. Sokféle ételt szeretek, ezért nagyon ritkán ismétlődnek, így nem unom meg őket néhány nap alatt. Fagyasztani inkább félkész ételeket szoktam, hogy legyen friss étel akkor is, ha nem tudok főzni.
14/14 anonim válasza:
Nálunk az a gond a fagyasztással, hogy csak kombihűtőnk van, külön fagyasztó nincs, így nincs túl sok hely főtt étel fagyasztására dobozolva. Viszont anyu szinte minden nap főz. Mindig megkérdezem tőle, minek, amikor ott az előző napi is. Ráadásul kettőnkre nem is kis adagot. Válasza: mert ő azt akar enni. Mondom, de nincs már semmi hely a fagyasztóban. Hát én meg inkább megeszem, minthogy pocsékba menjen. A frissből eszek egy kicsit, de igen, van, hogy 2-3 napig eszek egyféle főtt kaját, mert utána már nem annyira finom. Nem tudom róla leszoktatni. Tiszta vicc, hogy ez nálunk mindig vitatéma. Nem is túlsúlyos, de állandóan főz. Most, hogy írtad, ez is megérne egy kérdést, hogy mit lehetne ez ellen tenni.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!