Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Van mas is aki tobb napra foz...

Van mas is aki tobb napra foz es tobb napon keresztul mindig ugyan azt eszi?

Figyelt kérdés
hetvegen mi mindig ket napra fozunk de neha ugy erzem nem jo hogy ket napig ugyan azaz ebed es vacsora.... de gondolom sok csaladba van még így

2020. jan. 10. 17:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
70%
Én van, hogy 3 napig is mivel egyedül vagyok.
2020. jan. 10. 17:03
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Sokan vannak így, mi se főzünk minden nap, mert nem mindig jut rá idő. Én nem eszek 2 napig ugyan azt. Ha van maradék akkor lefagyasztom és másnap főzök mást. Amikor nincs kedvem akkor előveszem a fagyasztóból amit megkívánok.
2020. jan. 10. 17:07
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Hétvégén szombaton valami egyszerűt készítek, vasárnap szoktam, nagyobb adagot. Igyekszem olyan dolgokat, amiket le lehet fagyasztani, és később jóízűen megehető.
2020. jan. 10. 17:09
 4/14 anonim ***** válasza:
90%
Igen én is hasonlóan csinálom, mint a második. Bátyám viszont nem hajlandó egy héten belül ugyanazt az ételt fogyasztani, anyámnak mindig mást kell kitalálni. Szomorú.
2020. jan. 10. 17:10
 5/14 anonim ***** válasza:
87%
Hát én tuti nem föznék minden nap!!! Simán esszük akár 3 napig is.
2020. jan. 10. 17:22
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

A hétvégén főzött ételt(eke)t még simán a következő hét közepéig esszük, nyilván ételre válogatja, hogy meddig áll el.

Négyen vagyunk a családban, hogy most egy ételből egyszerre 4 helyett 10-12 adagra elegendőt főzünk, az alig jelent többlet munkát. Viszont az ritka, hogy egy nap kétszer együnk ugyan azt, ezért a 2,5×4 adag étel nem másfél-két nap alatt fogy el, hanem három nap is meglehet. Annál többet meg úgysem bír a legtöbb étel, nagyobb adagot csak akkor csinálunk, ha egy részét lefagyasztjuk, pl pörkölt. Nagy könnyebbség néha csak elővenni a fagyasztóból, és nem frissen főzni egy adagot.

2020. jan. 10. 17:43
 7/14 anonim ***** válasza:
85%

Én nem szeretem ugyanazt enni napokig, viszont egy személyes adagokat sem éri meg fözni.

Ezért a többletet adagonként lefagyasztom, így mindig volatozatosan tudok étkezni és még tartalékom is van.

2020. jan. 10. 18:09
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
En mindennap fõzök,amikor kimarad lefagyasztom és ha nincs idõm fõzni akkor azt megeszem.Nem tudnék napokig ugyanazt a kaját enni, válogatós vagyok.
2020. jan. 10. 18:16
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát hogy ha nem muszáj és marad valami egytál ételből, akkor nem.

Hallok néha olyat, hogy valaki 5 napig eszi ugyanazt, sőt még olyat is hallottam, hogy megfőznek a hétvégén előre! és utána a következő hétvégéig ugyanazt eszik, előre bekészítve dobozokba porciózva.

Nekem ez nem jön be, sőt egészségügyi szempontból sem a legjobb választás, inkább főzök esténként és nem 8 személyre ha csak ketten ebédelünk.

2020. jan. 10. 18:20
 10/14 anonim ***** válasza:
6%
Nálunk ugyanazt a fott kajat max 2 napig esszük, ha megmaradna utana kidobjuk. Fagyasztani soha nem szoktunk, mi szeretjük a frisset. Azt meg főleg nem értem aki hetvegen főz csak, én azt nem bírnám.
2020. jan. 10. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!