Sokan vannak így, mi se főzünk minden nap, mert nem mindig jut rá idő. Én nem eszek 2 napig ugyan azt. Ha van maradék akkor lefagyasztom és másnap főzök mást. Amikor nincs kedvem akkor előveszem a fagyasztóból amit megkívánok.
2020. jan. 10. 17:07
3/14 anonim válasza:
Hétvégén szombaton valami egyszerűt készítek, vasárnap szoktam, nagyobb adagot. Igyekszem olyan dolgokat, amiket le lehet fagyasztani, és később jóízűen megehető.
2020. jan. 10. 17:09
4/14 anonim válasza:
Igen én is hasonlóan csinálom, mint a második. Bátyám viszont nem hajlandó egy héten belül ugyanazt az ételt fogyasztani, anyámnak mindig mást kell kitalálni. Szomorú.
2020. jan. 10. 17:10
5/14 anonim válasza:
Hát én tuti nem föznék minden nap!!! Simán esszük akár 3 napig is.
2020. jan. 10. 17:22
6/14 anonim válasza:
A hétvégén főzött ételt(eke)t még simán a következő hét közepéig esszük, nyilván ételre válogatja, hogy meddig áll el.
Négyen vagyunk a családban, hogy most egy ételből egyszerre 4 helyett 10-12 adagra elegendőt főzünk, az alig jelent többlet munkát. Viszont az ritka, hogy egy nap kétszer együnk ugyan azt, ezért a 2,5×4 adag étel nem másfél-két nap alatt fogy el, hanem három nap is meglehet. Annál többet meg úgysem bír a legtöbb étel, nagyobb adagot csak akkor csinálunk, ha egy részét lefagyasztjuk, pl pörkölt. Nagy könnyebbség néha csak elővenni a fagyasztóból, és nem frissen főzni egy adagot.
2020. jan. 10. 17:43
7/14 anonim válasza:
Én nem szeretem ugyanazt enni napokig, viszont egy személyes adagokat sem éri meg fözni.
Ezért a többletet adagonként lefagyasztom, így mindig volatozatosan tudok étkezni és még tartalékom is van.
2020. jan. 10. 18:09
8/14 anonim válasza:
En mindennap fõzök,amikor kimarad lefagyasztom és ha nincs idõm fõzni akkor azt megeszem.Nem tudnék napokig ugyanazt a kaját enni, válogatós vagyok.
2020. jan. 10. 18:16
9/14 anonim válasza:
Hát hogy ha nem muszáj és marad valami egytál ételből, akkor nem.
Hallok néha olyat, hogy valaki 5 napig eszi ugyanazt, sőt még olyat is hallottam, hogy megfőznek a hétvégén előre! és utána a következő hétvégéig ugyanazt eszik, előre bekészítve dobozokba porciózva.
Nekem ez nem jön be, sőt egészségügyi szempontból sem a legjobb választás, inkább főzök esténként és nem 8 személyre ha csak ketten ebédelünk.
2020. jan. 10. 18:20
10/14 anonim válasza:
Nálunk ugyanazt a fott kajat max 2 napig esszük, ha megmaradna utana kidobjuk. Fagyasztani soha nem szoktunk, mi szeretjük a frisset. Azt meg főleg nem értem aki hetvegen főz csak, én azt nem bírnám.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!