Mit vegyek magamnak enni, ha nem tudok főzni?
Figyelt kérdés
Itthon vagyok egyedül de csak egy doboz ketchup van itthon és mennék a boltba hogy vegyek valamit enni, de nem tudom, mihez lenne kedvem :S Max mikrós kajákat tudok elkészíteni, de valami "hideg" is jó lenne. Adnátok valami ötletet légyszi, már nagyon éhes vagyok :D (zsömléhez nincs kedvem, mert reggelire is azt ettem)2010. júl. 21. 12:53
3/7 anonim válasza:
van fagyasztott pizza, amit bevágsz a sütőbe vagy a mikróba. vannak fagyasztott csirkemellek (pl sajttal töltött), amit csak olajban kisütsz, és kész.
hideg ételhez pedig vegyél valami kenyeret, felvágottat.
hány éves vagy?
4/7 A kérdező kommentje:
a pizzát hány wattra és hány percre kell betenni? rá van írva?
2010. júl. 21. 13:02
5/7 anonim válasza:
Nem tudom, most konkrétan megmondani, de nem teszed éppen a maximumra, és biztos kell legalább egy jó 10 perc, de közben ki tudod nyitni a mikrót és megnézni, hogy jól
átmelegedett-e...nem?
6/7 anonim válasza:
Mennyi pénzed van?Pl.főzhetnél tésztát, forralj fel egy lábas vizet(ha már bugyog a víz akkor forr), tegyél bele tésztát és 1csipet sót, akkor van kész a tészta ha megkostolod és nem ropog illetve nincs középen fehér folt, szóval teljesen megfőtt, tehetsz rá bármit, akár olyan zacskós pórt és sajtot, vagy tejfől és sajt.Vagy rendlj vmi olcsó kaját, levest pld.
7/7 A kérdező kommentje:
sikerült a pizza :D majd a tésztát is kipróbálom holnap akkoris egyedül leszek :D
2010. júl. 21. 13:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!