Hány kiló homoktövist lehet szedni kb egy óra alatt vagy egy adott időn belül?
Figyelt kérdés
#szedés #Homoktovis
2020. jan. 4. 08:30
1/8 anonim válasza:
Le kell vágni az ágait mert fürtökben van, utána le kell szedegetni róla, azt tudni kell borzasztó szúrós így a munka is kifejezetten kellemetlen, az egész nem jó munka, egyik ismerősöm a nagyját ki is vágta ill az önkormányzat az egészet kiszántatta mert nagyon nem érte meg. A kérdésedre a választ nem tudom, de ne egymagad essél neki, ez a lényeg.
2/8 anonim válasza:
Hát ezt nehéz így megmondani. Mi ágastól szedjük úgy viszi egy cég hektáronként 4 misit fogunk rajta.
4/8 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nehéz szedni de tenyleg lehet kilencet vagy ez csak egy teoll válasz?
Kedves masodik ha kivágjátok jövőben, hogyan terem?
2020. jan. 5. 00:16
5/8 anonim válasza:
Tényleg kilencet. Egy adott időn belül.
Csak azt nem tudom, hogy mennyi ez az idő.. :)
6/8 A kérdező kommentje:
Én egy órát kérdeztem de lehet egy nap is akár csak tudjak kalkulálni
2020. jan. 5. 09:22
7/8 anonim válasza:
Ezt nem lehet kialulálni mert sok mindentől függ. Milyen idősek a fák milyen fajták, meg persze az emberi tényező is, pl egy hajléktalan nem úgy dolgozik napi két doboz cigiért mint egy diák 1500 forintos órabérért stb stb.
8/8 A kérdező kommentje:
Persze persze de arra gondoltam, higy egy 30 áras darabot beültetni s kézzel szedni le, mí a család
2020. jan. 5. 12:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!