Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Lesz valmi bajunk a máktól?

Lesz valmi bajunk a máktól?

Figyelt kérdés
Mi tortenik ha dohannyal osshekeverem a boltban kaphato zacskos makot cigibe rakom es elszivom? Lesz valami hatasa? Esetlsg mellekhatasa vagy valami bajom tole? Ne nezzetek hulyenek nem szeretnem megcsinalni csak hallottam es kivancsi vagyok

#hatás #drog #kabultsag
2020. jan. 4. 02:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hatása nem lesz. Ha megeszel egy adag mákos tésztát akkor van tőle bajod?? Ha így működne régen nem árulnák már azt se.

Max azt tudom elképzelni, hogy akinél úgy van placebó hatásként működhet.

Egyik ismerősöm annyit csinált, hogy papírba kisodorta a cigiből a dohányt, feltekerte és körbe adta mint füves cigit. 10ből 7 ember be volt állva. Elég kezdetnek 1 hülye aki mondja hogy érez valamit, utána még úgy is lesz aki rámondja hogy ő is.

2020. jan. 4. 04:26
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesz olyan mintha drogoznal :)

Azt meg a zold makbol keszitik nem a szaritottbol.

200q

2020. jan. 4. 08:19
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Itt az ópium hatásra gondolsz akkor attól nem kell tartanod megmákozhatod nyugodtan a cigit. Azt teljesen masképp nyerik ki nem a fekete szemekből. Az előttem hozzászóló leírta. Több haszna van ha nem a cigibe rakod hanem kajába pld attól sem fogsz halucinalni de legalább jóllaksz :-) jóetvagyat.
2020. jan. 4. 08:24
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
A Magyarországon termesztett és a boltokban kapható ÉTKEZÉSI máknak nincs alkaloid tartalma. Nincs morfium tartalma az étkezési máknak!
2020. jan. 4. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!