Mi volt az eddigi legrosszabb étel amit eddig kóstoltál?
Nagyon érdekes olvasni az utálatos ételekről.
Nemrég láttam a TV-ben, hogy genetikailag szabályozott, hogy milyen ízeket érzünk undorítónak.
Sokan nem tudják elképzelni, hogy nem eszem semmilyen savanyúságot, húsokhoz.
Nekem meg furcsa, hogy valaki nem eszi a káposztás dolgokat, mikor én meg oda vagyok értük.
A TV-s személyiség (Cooky) francia létére nem eszik sajtot, mondván, hogy "rothadt tej", szerintem meg isteni egy akármilyen pékárún, vagy szinte bármilyen ételen.
Nem is tudom, hogy egy étterem hogyan tudja kiszolgálni az ennyire eltérő igényeket.
Vajon van olyan étel, amit kivétel nélkül mindenki szeret ? Létezhet ilyen ?
Talán a só az egyetlen.
Kimondittan olyan étem, amitől rosszul vagyok nincsen, inkább csak nem eszem meg, nem szeretem. Ilyen a tök-, sárgaborsófőzelék és a szalontüdő.
Ami a legmélyebb nyomot hagyta bennem, amikor szabolcsi, paradicsomos töltöttkáposztán felnőtt gyerekként egyik exem anyja elémtette a sós, savanyúkáposztás töltöttkáposztát.
Második: pár éve egy ismerős csaj próbált avokádókrémet csinálni egy bulira, de nem értett hozzá szegény és éretlen avokádóból csinálta és szerintem még ecet is volt benne, na az nagyon rossz volt 😂
A legutóbbi meg havercsaj gyümölcsrizse sikerült rettenetesre, a gyerekeire vigyáztam, ők még meg is próbáltak meggyőzni hogy anya azt mondta az a vacsora (nyilván csak a rendes vacsora után járt), púposra is szedték a tányért vele, és látszott, hogy küzdenek szegények :D
romlott pincapörkölt, romlott kukoricapufi - érthető okokból
feketekávé, marcipán, sült paprika - ezeknek meg az ízét utálom egyszerűen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!