Mással is fordult már elő, hogy a Maggi instant brokkolikrémlevesben kukacot talált?
Figyelt kérdés
Undorító!! Többet nem eszem soha Maggit!!!! Nem tudom, hogy előtte élt-e a zacskóban, és csak a forró víz miatt lebbent fel a tetejére, vagy már döglött formában lett becsomagolva... nem ettem meg!2010. júl. 20. 14:13
1/14 anonim válasza:
Ilyenkor fotóval együtt küldd a sztorit a Tékozló Homár fogyasztóvédő blogra :)
2/14 anonim válasza:
Úristen! Velem még nem fordult elő ilyen.:S
3/14 anonim válasza:
fúj velem még nem, én knorr-t szoktam enni.. de ilyen alapon akár abban is lehet o_O majd figyelek ezentúl...
5/14 anonim válasza:
Én kenyérben találtam már cigit, hajat, liszteszsákdarabot...azóta saját magam sütöm :)
6/14 anonim válasza:
fotó és levélke a nestlének, gyártási számmal, valószínűleg kárpótolni fognak
7/14 anonim válasza:
Nekem egyszer a Vegetám volt tele kukaccal.
8/14 anonim válasza:
Legalább volt benne valami természetes.
9/14 anonim válasza:
Fúj. Velem még nem, de ezentúl nem eszem ilyet sem. :S
10/14 anonim válasza:
Drága a hús! Amúgy ez nem a Maggi és nem is brokkolikrém leves sajátossága. Gyak. bármiben lehet szinte bármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!