Hogy kell a babapiskóta tortát sütés nélkül elkészíteni?
Én a következő babapiskótás tortát tudom sütés nélkül:
Kerek tortaforma aljára lerakod a babapiskótát, valamint a szélét is körbe rakod vele.
2 zacskós tejszínt tumixgéppel felversz kemény habbá 6 evőkanál cukorral.
(Közben egy bögrébe félig öntessz vizet, kb 1,5 dl, amibe egy fél csomag étkezési zselatint teszel, be mikróba, s felforralod, de vigyázz, figyelni kell, mert se perc alatt felforr, s kifut! Majd hagyod hűlni, néha megkavargatod, nehogy megkössön! )
Ha kemény a tejszín, mehet bele egy nagy 20%-os tejföl, ezzel is kavarod, majd a zselatint is öntsd bele.
Apróra vágott őszibarack befőttet kavarhasz bele, majd öntsd a formába, s mehet a hűtőbe egy éjszakára.
(Ízesítheted még úgy is, hogy tejföl helyett, egy nagy yogobella tetszőleges ízű joghurttal csinálod,
vagy fagyasztott epert felengedsz, kb 15 dkg-ot botmixerrel pépesítessz, s azt kevered a tejfölös verzióhoz barack helyett.
Könnyű, s gyorsan elkészíthető!
*azt elfelejtettem irni ha szepen leretegzed,akkor lehet akar tobb szinu pudingbol is csinalni,es akkor meg latvanyosabb...
Remelem tudtam segiteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!