Vásárolnál ilyen fánkot? (kép)
Figyelt kérdés
Üzletben kapható,teljes kiőrlésű lisztből,édesítőszerrel készült.Persze van kalóriabombás is!Ami a hagyományos cuccokból készült!Na?kérsz egyet?
2010. júl. 19. 18:27
1/27 anonim válasza:
Nem. Sem korpára nincs szükségem,sem mesterséges édesítőszerből.
4/27 anonim válasza:
nem hiszek az ilyesmiben. mármint ,hogy ez annyival csökkentett kalóriás lenne :) én is szoktam teljes kiőrlésű lisztből vagy zabkorpából sütit csinálni, de azt sem eszem minden nap. a szénhidrát az szénhidrát.
7/27 anonim válasza:
Őszintén szólva egy hideg,szürke,esős őszi/téli napon,egy kirakat előtt sétálva bemennék érte.Aztán úgy sétálgatnék,nézegetném tovább a kirakatokat,hogy közben lefelé nyomatnám.
De most valahogy nem kéne.
Tipikus vásárlócsalogató,szép színes.
8/27 anonim válasza:
a csokisat elfogadnám, az ilyen színes cuccoktol viszont hidegrázást kapok.
9/27 anonim válasza:
szoktam is venni ilyen rózsaszin mázasat amin még szines aprocukorka is van...meg még ha töltve is van...áhh,le kell menni a cukrászdába még ma:D
10/27 anonim válasza:
Nekem ez a kedvenc fánkom!!=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!