Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Nem baj ha így eszem a gyömbért?

Nem baj ha így eszem a gyömbért?

Figyelt kérdés
Nem hámoztam csak megmostam és egy kb 2-3 centis darabkát ráreszeltem az ebédemre. Nagyon finom, de nem tul sok ez a mennyiség? Lehet tőle bajom? És az baj hogy nem hámoztam meg?
2019. nov. 30. 15:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt túl sokat nem tudsz belöle enni, mert nincs bekorlátozva a mennyiség, másrészt én ugyan jobban szeretem lehámozni, de így sem lesz töle bajod.
2019. nov. 30. 16:56
 2/5 anonim ***** válasza:
24%
De a gyömbért jobb kifőzni teának, sokall jobban kijön a hatóanyag belőle. Én ebből egy tojásnyit reszelek le és főzöm meg.
2019. nov. 30. 17:56
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi akkor megnyugodtam. Hát a vérnyomásom szokott rendetlenkedni, remélem ez a fűszer nem viszi fel.
2019. nov. 30. 19:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A gyömbér inkább leviszi a vérnyomást. Egyébként úgy eszed ahogy akarod, bár én nyersen tuti fejre álltam volna tőle.
2019. nov. 30. 22:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát ez olyan kaja volt, hogy padlizsánt, krumplit, meg csirkemellet kockákra vágva megsütöttem. Csak sovl meg egy kis bazsalikommal ízesitettem és ment bele egy pár szem kokrélpatadicsom is. Ja meg egy szelet rántott husit is belekockáztam.ezt igy összekeverni. Rém egyszerü és imádom, nagyon finom. Na és erre szoktam, ha van friss gyömbért reszelni ami ad neki egy érdekes friss, citrusos fanyarkás izt. Érdekes, de a csipőssége igy egyáltalán nem feltünő, inkább a citromos iz. Persze ha ezt az ételbe szánt mennyiséget magában rágcsálnám el, lehet hogy én is fejre áll ék. Meg az is lehetséges, hogy nem minden ételbe vegyül ilyen kellemesen bele az ize.
2019. nov. 30. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!