Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi letett ez a szag?

Mi letett ez a szag?

Figyelt kérdés

Két szelet teljes kiőrlésű, tönköly toast kenyeret tettem a szendvicssütőbe. Nem töltöttem meg semmivel, mivel csak kicsit meg akartam pirítani. A kenyérpirítóm ugyanis elromlott. Rányomtam a fedelet és szabályosan megvártam, míg elalszanak a lámpák. Amikor kinyitottam, gőzölt és orrfacsaró ecetes szag csapott ki.

Elmondanám, hogy az életben nem pucoltam ecettel, teflon, csak papírtörlővel kitörlöm. Más sem pucol nálam semmit, egyedül élek. A kenyérnek volt ilyen szaga, illetve a kipárolgásának.

Mi lehetett ez, az egyébként friss kenyérben?

2019. nov. 25. 16:28
 1/2 A kérdező kommentje:
Bocsánat, helyesen: Mi lehetett ez a szag?
2019. nov. 25. 16:37
 2/2 anonim ***** válasza:
91%
Igen, a teljes kiőrlésű kenyérnek savanykás szaga van, melegítéssel felerősödik, pirítósnak annyira nem érzed, mert nyitott.
2019. nov. 25. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!