Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Lejárt termékek mindenütt....

Lejárt termékek mindenütt. Máshol is ez van?

Figyelt kérdés

Nem vagyok finnyás, se olyan, aki csak úgy jelentgeti az embereket merő élvezetből, de érdekel más véleménye is.

A környékemen az összes kisboltban rendszeresen lejárt termékeket raknak ki a legjobban látható helyekre, féláron, lehúzogatva vagy még le se húzva a lejárati dátumot.

Chips, csoki, egyéb tartósítószeres mocsok esetében azt mondom, bánja a rosszseb, de rendszeresen a rövid lejáratú termékek kerülnek ki, tejtermékek, hús, stb.

Erősen gondolkozom, hogy rájuk hívom az ÁNTSZ-t.

Az összesre, egytől egyig. Ha még senki nem tette. nem is értem, hogy.

Félreértés ne essék, tisztában vagyok vele, hogy a legtöbb termék még a dátum után is fogyasztható.

DE, azért szerintem illene legalább tájékoztatni a vevőt, hogy amit vesz, az a hatályos jogszabályok szerint nem forgalmazható.

2019. nov. 12. 20:35
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
lejárt, tehát szavatossági időt múlt termékekről van szó.
2019. nov. 13. 14:31
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Oké, csak mert fent "rövid lejáratú termékek"-ről írtál.

Ha lejárt, akkor mi a kérdés? NÉBIH az illetékes szerv.

2019. nov. 13. 14:32
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a Coop boltban külön rakják a közeli lejáratú, leárazott termékeket, ki is van írva, tehát mindenki tudja, miről van szó, te döntesz, kell-e vagy sem. Húsféle egyébként soha nincs közöttük. Én mondjuk nem veszem meg a másnap, vagy 2 nap múlva lejáró dolgokat, de van aki direkt az ilyeneket keresi, mert olcsó. Amúgy amit féláron adnak mindíg gyanús, nem kell megvenni, probléma megoldva.
2019. nov. 13. 15:27
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

#6 ez igaz

Alleba az Intersparba is lattam hogy be gyűjtenek mindent majd atcímkéznek

2019. nov. 14. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!