Tenyleg egeszsegtelen a mc donalds-os kaja? Aki ott dolgozik velemeny?
Egy dologról tudok mondani pontosat, és az csirke nugett (nem tudom, van-e még McNuggets, nagyon régen voltam gyorsétteremben)
Akkori párom annál a cégnél dolgozott, ami az összes hazai MD étteremnek a nuggeteket gyártotta.
A dolgozók a cégnél vehettek elég jó áron ezekből, ilyen nagy, több kilós zacskókban volt. A párom ott dolgozóként is mindig vett és hozott, azt mondta, látja a bejövő húst, valóban jó minőségű, friss, és a feldolgozási folyamatot is látja.
Szerintem ha egy dolgozó meg meri enni, amit ott készítenek, akkor nincs vele nagy baj.
Annyi, hogy én nem olajban sütöttem ki, hanem tepsiben (nem eszem olajban sült dolgokat), és salátát vagy valami zöldséges köretet csináltam hozzá. Szerintem így egy teljesen jó, egészséges kaja volt az.
A mekinel az utolso level salataig letudjak kovetni honnan van, hogyan kezeltek. Ugyan ez van a hussal.
Akkor karos, ha csak ezt eszed. Hidd el jobb a meki mint egy kifozde ahol szo szerint mindent eladnak.
Havonta 4 napot mekin elek semmi bajom sincs
akkor hizna el tole ha tul lepi a napi szuksegletet, de fogyna ha mindennap ott enne de egesznap csak egyszer enne es annyit.
Szoval azert ez is nagy altalanositas volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!