A kakaópor ion?

Figyelt kérdés
Vagy legalábbis ionokból tevődik össze?

2019. okt. 14. 21:57
 1/4 anonim ***** válasza:
30%

WTF?

Gozod nincs milyen szavakat hasznalsz, ugye? Nem baj, majd altalanos 7.-tol tanulsz kemiat.

2019. okt. 14. 22:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Nyolcadikos vagyok, és nem valami jó kémiából, de ez csak azért jutott eszembe, mert ha már a só redoxireakcióval (ionkötéssel) jön létre, akkor érdekel, hogy a kakaópor milyen atomokból tevődik ki, és milyen kötéssel. Ha már írtál, legalább a kérdésre válaszolhattál volna.
2019. okt. 15. 06:36
 3/4 anonim ***** válasza:
32%
A kakaopor nem atomokbol, hanem a kakaobab orlemenyebol all, nehany nagysagrenddel nagyobb darabokbol mint az atomok es a molekulak. Kerdesed ilyenforman teljesen blodseg.
2019. okt. 15. 08:19
 4/4 anonim ***** válasza:
64%
hú, én nem tudom, miért égeted magad...minden atomokból áll a világon...te is, a ruháid is, az ágyad is...azaz a fa, a szervek...stb.
2019. okt. 15. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!