Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Normális, hogy most nem...

Normális, hogy most nem vagyok éhes?

Figyelt kérdés
Egésznap alig vagyok éhes. Azt mondják a melegtől van. De, attól, hogy meleg van miért ne lennék éhes?
2010. júl. 16. 12:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert a szervezeted el van foglalva a hőmérsékletstabilizálással. Persze egyél azért valamit, és napi 4 liter vízet igyál
2010. júl. 16. 12:44
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez a stabilizálás mégse a legjobb szó. Szóval, hogy 36,7 Celsiuson tartsa a tested hőm.-ét
2010. júl. 16. 12:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én se nagyon eszek az utóbbi pár napban, általában lerendezem az ebéddel(1 tányér leves), igaz hogy ez elég kevés, de nem igazán kívánok semmit, inkább iszok és az eltelít :)

2010. júl. 16. 12:46
 4/7 anonim ***** válasza:
82%

Normális, a melegtől van.

Ilyenkor ha főtételt nem kíván az ember érdemes salátákat vagy egyéb hidegtálat fogyasztani. Ezek melegben is jól esnek.

2010. júl. 16. 12:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én se vagyok valami éhes manapság. Tegnap este nem vacsoráztam, pedig korai ebédem volt. Ma még csak egy szendvics van bennem, nem hiszem, hogy egy hamar ennék valamit, max egy kis gyümölcsöt.
2010. júl. 16. 13:01
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
ilyenkor sokan nem kívánják a kaját, de azért érdemes enni rendesen (gyümölcs, zöldség, ezek könnyűek, és telítenek) így nem lassul le az anyagcseréd. az hogy nem eszik vlki hiába a meleg, nem egészséges
2010. júl. 16. 13:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Érdekes, én mindig éhes vagyok :))) Nekem teljesen mindegy, hogy milyen idő van... de nem is baj, imádok enni! :P
2011. jún. 22. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!