Mit szoktál reggelizni?
Poharas vagy zacskós levest jó forrón, lehetőleg erős pistával vagy erős chilivel.
Nagyon jól felmelegít és felpörget, jobban mint a koffein.
Különösen javallott másnaposság ellen.
(A meleg leves egyből felmelegíti a testet, serkenti a vérkeringést, a só és a kapszaicin pedig serkentő hatással hatással rendelkeznek, főként az idegrendszerre.)
Ha sietnem kell:
-mozzarella paradicsommal
-előző nap elkészített chia puding, friss gyümölcsökkel
-Active Fiber Shake (pudingként)
-nutellás bagel eperrel/banánnal
-valamilyen gyümölcsös joghurt plusz gyümölccsel, és granolával
Ha ráérős a reggelem:
-amerikai palacsinta nutellával, mogyorókrémmel és juharsziruppal
-gofri
-sajtos tejfölös bundáskenyér
-bacon és tükörtojás, pirítóssal
-omlett (sajtos, sonkás, gombás, zöldséges, vagy ezek vegyítve)
-melegszendvics
Csütörtökönként nincsen első 2 órám, olyankor a barátnőimmel beülünk a kedvenc helyünkre, és “bruncholunk”. Eddig mindig ugyanazt ettem: Benedict tojás, epres french toast és forrócsoki. Igazából már mikor beléptünk, szerintem kérdés nélkül készítették.. :D De most megfogadtam, hogy októbertől minden héten kipróbálok valami újat, mert pl régen az amerikai palacsintát sem szerettem, ma meg az egyik kedvencem.
Kedvenceim:
- tojásrántotta kolbásszal, valamikor még mellésütve egy kis babkonzerv, mint az "english breakfast"
- visli és a vizében utána megfőzött lágytojás, teavajjal megkent pirított kenyérrel
- minőségi müzli natúr joghurttal és tejjel, mindenféle random magokkal megszórva, egy kanál lekvár belekeverve
- szalámis szendvics sok salátával
- szalámis melegszendvics ráolvasztott sajttal, legfelül hagyma szeletekkel
És mindig egy jó fekete tea citrommal és kristályossá dermedt mézzel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!