Mivel lehetne helyettesíteni napközben a szendvicset illetve kenyeret?
Nagyon szeretném, s célom, a kenyeret száműzni az életemből. Egyrészt kenyérrel nem működik a diéta, màsrészt egyébként is meglehetősen egészségtelen. :)
Nos bár minden létező akaraterőm megvan ahhoz, hogy nélkülözzem, egy kis probléma sajnos mégis fenn áll.
Abban az esetben, ha nem reggelizek, vagy nem viszek magammal szendvicset vagy bármiféle pékárut a suliba, sajnos viszonylag hangosan elkezd korogni a gyomrom.
S ez egy irdatlanul kellemetlen helyzet, amikor csönd uralkodik a teremben.
Korábban próbálkoztam már joghurttal, joghurt+ gyümölccsel, esetleg virslivel, sok folyadékkal, de egyik sem telített el olyannyira, hogy ne jelentkezzen a hangos korgás. Így sajnos vissza kellett térnem a kenyérhez.
Esetleg van valami tanácsotok, hogy mely olyan étellel lehetne helyettesíteni esetleg, amitõl abszolút nem jelentkezik a kellemetlen gyomorkorgás? :-)
Nagyon hálás vagyok előre is minden segítőkész válaszért! 💓:)
Nem túl túl magas a kcal tartalma, kiváltkèpp, hogy az ember nem eszi olyan mennyiségben, mint a kenyeret. S a szénhidrát tartalma pedig majdnem hogy 0. :)
Mindemellett hálás vagyok a tanácsodért, mindenképp megfogadom. 💜
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!